Jimm’s PC-StoreJimm’s PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä.

Kotisivut: Jimms.fi

Myprotein


Olemme johtava urheiluravitsemusbrändi, joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja, runsasproteiinisia elintarvikkeita, välipaloja sekä urheilutekstiilejä.

Vuonna 2004 perustettu Myprotein on tällä hetkellä Euroopan johtava toimija. Manchesterissa sijaitsevan toimipisteemme kautta operoimme yli 70 maahan omistautuneen henkilökunnan, urheilijoiden ja aktiivisten vaikuttajien kautta. Joka päivä työskentelemme innostaaksemme kaiken ikäisiä miehiä ja naisia uskomaan heidän omaan kuntoilupotentiaaliinsa ja ravitaksemme heitä saavuttamaan sen.

Kotisivut: Myprotein.fi

ESPORTS YHTEISTYÖ

Esports tarjoaa mahdollisuuden luoda uudenlaista urheilumarkkinointia. Esports on alusta, jonka ympärillä pystyy tavoittamaan uskottavasti ne lukuisat nuoret, jotka eivät seuraa perinteisiä mediakanavia. Haluatko kuulla lisää esportsin markkinointimahdollisuuksista ja sponsoroinnista? Ota rohkeasti yhteyttä meihin.