VIIKKOKATSAUS – VIIKKO 50

VIIKKOKATSAUS – VIIKKO 50 (18.12.2022)

TWITCH | SISÄLLÖNTUOTANTO

Viikko jouluun, pajalla on kiire niin korvatunturilla kuin meilläkin ja se on näkynyt kyllä myös niin liveissä kuin pelikentilläkin. Vauhti on kiihtynyt ja viikko 50 startattiin tutulla viikon Twitch koosteella Youtube kanavallemme. Maanantaina julkaistu kooste herätti kysymyksen esille jälleen. Onko RCTIC kultti ja onko MANAGERI illuminatin jäsen? Tähän vastauksen saat(ehkä) katsomalla alta maanantaisen videon.

Keskiviikkona julkaistu video herättää kyllä kysymyksen, milloin laitamme jarrun päälle tai menemmekö jo liian pitkälle. MANAGERIN parhaat osa 2. – varvasvideoita ja karvakolmio laittaa itsekunkin meistä miettimään, että mitä v*ttua nyt taas. Videon löydät alta.

HOUHOUHOU! Huh perjantaina otettiin vähän rauhallisemmin.. vai otettiinko? Perjantaina Youtubeen tupsahti joulumieltä jakava unboxaus video ENDORFY :n SPC Gear GK650K -pelinäppäimistöstä, jonka yhteydessä meillä myös kilpailu. Jaamme yhdessä ENDORFY :n kanssa pelihiiri ja näppäimistö setin yhdelle onnekkaalle. Kilpailuun voit osallistua täältä ja videon löydät alta.

ESPORTS | CS:GO | TMVG RCTIC

MUTTA SITTEN ITSE ASIAAN! TMVG RCTIC palasi jo alkaneelta joulutauoltaan pelikentille vielä yhden tärkeän ottelusarjan pariin. Pelasimme Fragleaguen 9.kauden Suomen sarjan finaalin Heimo Esportsia vastaan. Vielä ei onneksi ollut kotikaljaa liikaa veressä, sillä tiukan taistelun jälkeen joukkueemme taisteli 2-1 tuloskella mestaruuden itselleen. Mieletön kiitos upeasta panoksesta joukkueelle tältä kaudelta, joka päättyi mitä parhaiten. Kukapa ei kauttaan haluaisi mestaruuteen päättää? Onnittelut vielä koko joukkueelle!

TMVG FRAGLEAGUE VOITTO

ESPORTS | NHL | RCTIC NHL

Riemua, hikeä ja kyyneleitä. Näillä sanoilla voisimme kuvailla kauden avauksia niin ECL ’23 Winter PRO -sarjassa kuin myös CapsGaming Showcase EU 4. kaudella. Vitsit siikseen. Joukkueemme on aloittanut hyvällä tekemisellä kummatkin kaudet ottaen pisteitä ja saanut kaudelle hyvän startin. Helppoa se ei ole ollut, mutta eteenpäin mennään.

Viikon tulokset:
RCTIC vs Be A BroTulos: 0-2 (Game 1: 2-3 OTL – Game 2: 2-4)Ottelun VODECL PRO
RCTIC vs Golden Nights – Tulos: 1-1 (Game 1: 1-0 OTW – Game 2: 4-5)Ottelun VODECL PRO
RCTIC vs ACE HockeyTulos: 0-2 (Game 1: 5-6 OTL – Game 2: 1-3)Ottelun VODECL PRO
RCTIC vs ROOTSTulos: 0-2 (Game 1: 2-3 OTL – Game 2: 3-4 OTL)Ottelun VODCAPS GAMING EU SHOWCASE

TURNAUKSET

EI KAHTA ILMAN KOLMATTA! Huikean suosion saanut Apex Legends -turnauksemme palaa pelikentille perjantaina 30.12.2022 ja se täyttyy huimaa vauhtia. Jos olet nopea voit lunastaa paikkasi vielä turnaukseen.

Turnaukseen on saatu vihdoin odotettu privalobby eli pelit pelataan ja mestaruus taistellaan vain osallistujien kesken!

Taitotasoltaan turnaus on kaikille avoin, olit sitten pronssi, silver tai korkeamman rankin edustaja. Palkintona turnauksessa on huikeita tuotepalkintoja uudelta yhteistyökumppanilta ENDORFY :ltä💙

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://rctic.fi/apex-legends-turnaus/

APEX TURNAUS

follow us on: