WE ARE_ENTERTAINMENT_GAMING RYHDY KUMPPANIKSI! SEURAA MEITÄ:

TARINAMME

#rctic

RCTIC, on yksi suomen tunnetuin ja menestynein e-urheiluun, sisällöntuottamiseen ja vaikuttamiseen erikoistunut organisaatio. Taustalla meillä on yli vuosikymmenen kokemus kilpapelaamisesta ja pelaamisen sisällöntuottamisesta, intohimoa, tarve rakentaa parempaa, rikkoa rajoja, antaa ennennäkemättömiä kokemuksia, olla lajin harrastajien lähellä ja luoda urapolku pitkäjänteisellä työllä kohti kansainvälistä menestystä. Vuoteen 2023 mennessä olemme kirjoittaneet monta sivua kotimaisen e-urheilun ja sisällöntuottamisen historiaa. Tällä hetkellä kirjoitamme uusia kasvutarinoita kilpapelaamisessa, olemalla edelläkävijöitä nuorisoa tukevassa seuratoiminnassa sekä luomme persoonallista sisältöä kotimaisten sisällöntuottajien kanssa. Menestyksestämme kertoo muun muassa kymmenet palkintosijat eri pelien kotimaisissa sekä kansainvälisissä turnauksissa. Olemme pelaamisen ammattilaisia ja organisaatiomme tavoitteena on edesauttaa sekä näyttää ulospäin nuorekkailta, ammattimaisilta ja erottua omana itsenämme muista tekijöistä. Tahdomme nimemme tuovan mieleesi jotain mitä et muualla näe.

Slide

HENKILÖKUNTAMME

SÄHKÖPOSTI / EMAIL

Sähköpostimme on muotoa etunimi@rctic.fi
Our email is in the form firstname@rctic.fi

CEO - SALES & MARKETING - JERE@RCTIC.FI

JERE ALANEN

VISUAL & ART DIRECTOR

JAN-ERIK MATTSSON

PARTNER

SUPREMEJEY

CONTENT PRODUCER & PARTNER CHRISTOFFER@RCTIC.FI

CHRISTOFFER KOIVUNEN

PARTNER

NIKO TAMMELA

BUSINESS ADVISOR

SAKU TUOMAALA

SEURATOIMINTA - TONI@RCTIC.FI

TONI KEMPPAINEN

PARTNER

HENRI REPO

VIDEO EDITOR

KACRIVFX

MARKETING ASSISTANT ALEKSI@RCTIC.FI

ALEKSI MALM

VIDEO EDITOR

NAICOU

TULEVAISUUDEN TEKIJÄT

Tahdomme olla vahvasti luomassa alamme ja lajimme tulevaisuuden tekijöitä, viedä kilpapelaajamme, sisällöntuottajamme ja nuorisomme askel askeleelta kohti unelmia. Tulevaisuuden on myös näytettävä hyvältä. Jotta tulevaisuutemme voi näyttää hyvältä on meidän brändinä ja sen kantajina oltava sen mukaisia. Brändimme on aina vahvasti kuvastanut pohjoista, arktisuutta, ihmisiä, luontoa ja rohkeutta. Miltä sinusta ammattimaisuus, arktisuus, asenteemme, arvomme, urheilu, tekijämme ja viihde näyttävät? Tämän kysymyksen ympärillä olemme kuulleet seuraajiamme, fanejamme sekä tekijöitämme. Kuuntelimme yhteistä sydäntämme. Loimme jotain mikä yhdistää tätä kaikkea. Se näyttää tulevaisuudelta, urheilulliselta, rohkealta, perinteitä rikkovalta, viihteeltä ja ennen kaikkea se näyttää MEILTÄ. Uudistunut ilmeemme on osa visiotamme, jossa yhdistyvät ammattimaisuuden, urheilullisuuden ja viihteen elementit. Emme kesytä tekijöitämme vaan luomme juuri sellaista tarinaa, jota me aidosti tahdomme kertoa.

Slide

KUMPPANIMME

meillä on yli vuosikymmenen
kokemus, intohimoa, tarve rakentaa parempaa, rikkoa rajoja, antaa ennennäkemättömiä kokemuksia.

luodaan uudenlaista markkinointia.

#jäätäväämarkkinointia

Etsitkö tapoja olla tekemisissä esports-pelaajien, fanien, peliyhteisön ja Twitch suoratoistopalvelun vaikuttajien kanssa? Esports ja Twitch sisällöntuottajat tarjoaa mahdollisuuden luoda uudenlaista markkinointia alustoilla, joiden ympärillä pystyy tavoittamaan uskottavasti ne lukuisat nuoret ympäri maailman, jotka eivät seuraa perinteisiä mediakanavia. Toimintamme kumppanina annamme teille alustat markkinoida brändiä, palvelua ja tuotteita pelaajille ympäri maailman. Halusitpa sitten brändinäkyvyyttä, luovaa ja persoonallista markkinointia peliyhteisölle, viestin tai ilmeen, jolla brändisi on aito ja uskottava pelaajien silmissä – suunnittelemme teille tavan luoda sen. Kauttamme tavoitat kuukaudessa jopa satoja tuhansia näyttökertoja sekä miljoonia livekatsojia vuodessa sosiaalisen median, sisällöntuottajien sekä pelaajien välityksellä yli 10 vuoden kokemuksella lajin parissa työskentelystä ja markkinoinnista.

Slide
[instagram-feed]
follow us on: