TERVETULOA YRJOO

Ennenkuin riennämme kaikki viettämään rauhallista ja turvallista vappua vuosimallia 2021 tahdomme kertoa teille ilosanoman.

Olkaa valmiit! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Turun kaupungissa allekirjoitettu uusi sopimus. Tervetuloa osaksi perhettä ja vahvistukseksi NHL -kokoonpanoomme Tomi ”yrjoo” Nenonen.

”Olimme lähellä saada Tomin joukkueeseemme jo melkein vuosi sitten, joten tiesimme valmiiksi mitä olisi odotettavissa. Kun selvisi, että Tomi olisi saatavissa, ei tarvinnut muita vaihtoehtoja enää miettiä. Hän on todella hyvä ja kokenut sentteri, mutta lisäksi hän tuo johtajuutta ja periksiantamattomuutta joukkueeseen.””Jani ”Layout” Laakkonen, RCTIC NHL

”Hieno päästä mukaan rcticiin. Joukkueen pelaajat ovat ennestään tuttuja, joten sopeutuminen on ollut helppoa. Uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä tulevissa turnauksissa.”Tomi ”yrjoo” Nenonen

Ilmoitimme aiemmin Twitter tilillämme yhteisen matkan päättyneen Hulluedin ja Ollizkin kanssa ja tahdomme koko organisaation puolesta kiittää heitä uurastuksesta sekä panostuksesta joukkueen eteen. Toivotamme myös onnea tuleviin haasteisiin.

[instagram-feed]
follow us on: