TERVETULOA TEPAZOR

Posted by RCTIC 12 elokuun, 2021 in JoukkueetRCTIC - ORGANISAATIO

MR.REFEREE MR.REFEREE! Kaikuu jälleen pian kaukalossa, kun FCL(Finnish Champion League) alkaa NHLGamerin toimesta ja kauden päätteeksi kruunaillaan uutta Suomen mestaria.

NHL-kokoonpanomme on lomaillut, levännyt, verrytellyt, harjoitellut uusia levitaatioasentoja sekä palannut kaukaloon virkeämpänä kuin koskaan tavoitteenaan tietysti mestaruusjuhlat alkavan kauden päätteeksi. Kevään ECL kauden jälkeen jouduimme kuitenkin hyvästelemään pitkäaikaisen pakkimme Aripekka ”Mameluck88” Järvisen, joka jätti aktiiviuran virtuaalikaukaloissa ja tahdomme kiittää Aripekkaa unohtumattomasta panostuksesta joukkueen menestyksen eteen.

Oli siis katsastettava miten puolustukseen jäänyt rakonen saadaan täytettyä. Pitkän hartaan rekrytointi prosessin päätteeksi löysimme Eestin maaperälle tutkimusmatkalle lähteneen varakapteenin Marcus ”Meicci” Seppälän takataskusta mielenkiintoisen ajatuksen.

No Meicci sen siinä keksi ihan viime metreillä, veti ässän takataskusta ja sano, että otetaan Tepazor hyökkäyskalustoon ja meikä siirtyy kapteenin seuraksi puolustuslinjalle. Tervetuloa Teemu ”Tepazor” Halme!

Teemu on nälkäinen ja isolla tunteella töitä molempiin suuntiin painava kaukaloiden konkari. Pelannut itse korkeimmalla tasolla maalivahtina niin tietää millä kujeilla maalit tehdään. Hyvin löytänyt tilansa ja loistavaksi palaksi nyt harjoittelukauden aikana osoittautunut meidän hyökkäykseen.Marcus ”Meicci” Seppälä, joukkueen varakapteeni