TERVETULOA OLLIZHKI

Posted by RCTIC 15 helmikuun, 2021 in JoukkueetRCTIC - ORGANISAATIO

Onko parempaa tapaa aloittaa viikkoa kuin iskeä heti kärkeen maanantain kunniaksi kovan luokan julkistus? Viime viikolla julkistimme Niko ”Naikou88” Heikkilän liittymisen kokoonpanoon ja tänään meillä on kunnia esitellä NHL -kokoonpanomme toinen vahvistus tuleville kausille.

Lähdimme hakemaan vahvistusta joukkueemme hyökkäykseen tavoitteenamme luoda hyökkäyskalustostamme dynaamisempi, iskukykyisempi, agressiivisempi ja tehokkaampi. Vastaus tähän hätähuutoon oli itärajan tuntumasta vetyjen ja atomien kotikaupungista Lappeenrannasta aivan Hulluedin naapurista Olli ”Ollizhki” Kapiainen!

Taitava pisteitä nakutteleva hyökkääjä edusti edellisen ECL kauden Elite -sarjassa pelaavan Dark Horsen riveissä, josta siirtyi nyt vahvistamaan hyökkäystämme muodostaen tuhoisan lappeenrantalaisen HulluElli duon. Tervetuloa!

”Pyydettiin Olli alunperin varamieheksi SF Cuppiin, mutta heti ekana peli-iltana huomattiin valtava potentiaali. Olli tuo rauhallisuutta peliin ja pelaa tosi hyvin yhteen sekä molempien laitureiden että puolustajien kanssa. Olli on parhaimmillaan keskellä ja jouduttiinkin hieman siirtelemään muita pelaajia, jotta saadaan jokaisesta paras potentiaali irti. Tämän kiinnityksen myötä palapeli tuntuu olevan nyt paremmin kasassa kuin koskaan aiemmin Genesiksen/RCTIC:n historiassa.”Jani ”Layout” Laakkonen, RCTIC NHL

”Mukavaa päästä liittymään kovatasoiseen joukkueeseen. Pelityylit sattui hyvin yhteen kaikkien kanssa alusta lähtien, ja yhteistä historiaa löytyy Hulluedin kanssa jo entuudestaan. Innolla odotan jo ECL kautta, potentiaalinen nippu kasassa.”Olli ”Ollizhki” Kapiainen