TERVETULOA NAIKOU88

Noin kuukausi sitten päättyi joukkueemme ensimmäinen kausi NHL Gamerin toiseksi korkeimmassa sarjassa ECL PRO:ssa. Ja vaikka tavoitteena oli sijoittua vähintään neljän parhaan joukkoon ja sitä kautta lunastaa paikka korkeimman Elite -sarjan karsintoihin, päättyi kausi osaltamme loistavasti kahdeksan parhaan joukkoon.

Kauden päätyttyä oli muutaman vapaa päivän jälkeen kuitenkin perattava kausi läpi ja mietittävä miksi tavoitteeseen ei päästy. Sen johdosta joukkueemme päätyi siihen, että Zouelin ja Pursuitin kanssa pitkään jatkunut yhteinen taival oli tullut päätökseen ja pelaajat vapautettiin uusiin haasteisiin.

Uusien pelaajien scouttaaminen ja testaaminen oli myös aloitettava välittömästi uusien kausia silmällä pitäen. Ja tänään voimmekin ylpeinä virallisesti ilmoittaa Niko ”Naikou88” Heikkilän siirtymisestä joukkueemme riveihin puolustajaksi Frosty Kiekko Vantaan kokoonpanosta. Tervetuloa NAKKE!

”Saatiin aika paljon kyselyitä joista sitten muutama otettiin tryoutille. Heti ekasta peli-illasta asti tuntui, että Nakke sopii meidän porukkaan ja pelitapaan kuin nenä päähän. Loistava tyyppi ja monipuolinen pelaaja joka pelaa joka ilta joukkueelle.”Jani ”Layout” Laakkonen, RCTIC NHL

”RCTIC tuntui päivästä yksi lähtien kodilta, mukava tulla jengiin missä on joukkuepelaajia ja mukavia sällejä. Potentiaalia löytyy ja jengistä huokuu fiilis paiskia hommia yhdessä joukkueena. Pelitavan omaksuminen kävi nopeasti koska se vastasi oikeastaan juurikin sitä mistä itsekkin tykkään.”Niko ”Naikou88” Heikkilä

[instagram-feed]
follow us on: