TERVETULOA JOONAGRAPHICS

Joukkomme kasvaa hurjalla nopeudella, mutta kuitenkin maltilla. Seuraavat neljä julkistusta ovat kaikki vaikuttajamarkkinoinnin kasvattamiseksi tehtyjä kiinnityksiä.

Ensimmäinen kiinnityksemme on Myllypuron oma Magic Johnson, keikkalavojen taitavin kuvien räpsiä ja RP-maailman oma gräffäri. Tervetuloa Joona ”Joonagraphics” Hauhia osaksi kasvavaa stream team porukkaamme. Saimme herralta myös hyvin lyhyen, mutta ytimekkään kommentin koskien alkavaa yhteistyötä.

”Vähän pelottaa hypätä Turkulaisen kelkkaan, mutta hyvä tästä tulee.”Joona ”Joonagraphics” Hauhia

”Markkinointistrategiamme pitää samanlaista ”omalla tyylillä” linjaa kaiken muun toimintamme mukaisesti. Käsi kädessä ajatuksen kanssa kulkee vaikuttajamarkkinointi ja sitä yhdessä meidän kanssa toteuttamaan tulevat omaperäiset Twitch streamaajat. Mukaan on saatu upeita uusia tekijöitä, joiden intohimona on viihdyttää katsojia omaperäisillä lähetyksillä unohtamatta omaa hauskanpitoa tekemisessä. Tahdomme yhteistyön kautta auttaa Joonaa ja muita samankaltaisia uusia tekijöitä nousemaan uudelle tasolle yhdessä. ”Jere ”MANAGERI” Alanen, RCTIC

Joonagraphics Twitch
Joonagraphics Instagram

[instagram-feed]
follow us on: