TERVETULOA JOANNAAH

RCTIC :n uusi striimaaja Joannaah liittyy vahvaan striimijoukkueeseemme. Joanna on positiivinen, sanavalmis ja persoonallinen 21-vuotias turkulainen sisällöntuottaja, jonka pääsisältö koostuu GTA RP:stä ja kauhupelien pelaamisesta.

Joanna aloitti striimaamisen vasta muutama kuukausi sitten, mutta kanavan kasvu on ollut räjähdysmäistä. Omien sanojensa mukaan ”oman elämänsä sankari” on onnistunut valloittamaan striimausmaailman persoonallisella sisällöllään.

Vaikka Joanna vielä tällä hetkellä ajattelee striimaamista harrastuksena, hän aikoo selvittää, mihin kaikkeen sisällöntuottajana kykenee ja ura voisi kehittyä.

RCTIC:n tavoitteena on tarjota Joannalle kaikki mahdollinen tuki sisällöntuotantoon, taata kanavan kasvu sekä tarjota ohjausta ja kokemustamme hänen tavoitteidensa tukemiseksi sisällöntuottajana.

Meille on tärkeää, että sisällöntuottajamme saavat toteuttaa itseään täysin sydämin. Menestyksemme kulmakivet ovat vapaus ja yksilöllisyys siinä, mitä teet, ja Joanna tulee ehdottomasti vahvistamaan tätä joukkueessa.

Toivotamme Joannan lämpimästi tervetulleeksi ja emme malta odottaa, millaisia hedelmiä yhteistyömme kantaa ja millaisia mahdollisuuksia Joanna ja me voimme yhdessä toteuttaa.

Ota Joannan kanavat seurantaan:
twitch.tv/joannaah_
instagram.com/joannapelli

Katso Striimaajaksi Suomi RCTIC Joannan jakso tästä:

[instagram-feed]
follow us on: