TERVETULOA HYDEVAAN

Posted by RCTIC 21 helmikuun, 2021 in RCTIC - ORGANISAATIO

Tänään on jälleen yhden äärettömän kovan julkistuksen aika ja vaikka vielä ainakin yksi on takataskussa niin pidämme julkistusten suhteen pienen tauon.

Neljäs kiinnityksemme stream teamiin on itse katujen kuningas Hynninen. Hynninen ei varmasti esittelyitä sen kummemmin tarvitse emmekä uskalla hänestä oikeastaan mitään kirjoittaa ettei toimittajan työt lopu lyhyeen. Tervetuloa Timi ”Hydevaan” Hyttinen osaksi kasvavaa stream team porukkaamme.

”Moro, meitsi on Timmy, ikää on 20 ja asustelen tosijjaa vantaalla. Nyt on kutakuinkin kahdeksan kuukautta kulunu siitä, kun ensimmäisen liven pistin tulille. Ikinä en kuvitellu, että meikän RP striimeillä pääsis näinkin pitkälle mutta tässä sitä nyt ollaan! Meitsin mielestä on mahtava hypätä messiin RCTIC:in kelkkaan ja olla myös osana sitä!.”Timi ”Hydevaan” Hyttinen.

”Hyde on jälleen yksi loistava esimerkki intohimoisesta tekemisestä ja itsensä toteuttamisesta streameissa. Aito nuori kaveri niin RP-maailmassa kuin tosielämässä, joka tekee omaa juttuaan aina satalasissa. On mahtava päästä kehittämään ja seuraamaan Hynnisen taivalta sekä kehittymään yhdessä eteenpäin.”Jere ”MANAGERI” Alanen, RCTIC

Hydevaan Twitch
Hydevaan Instagram