TERVETULOA BILEDANIGAMING

Posted by RCTIC 8 elokuun, 2020 in Stream team

RCTIC streamaus porukka laajenee jälleen ja tällä kertaa mukaan liittyy kotimaisista reality sarjoistakin tuttu Daniel Lehtonen.

Danielilla on myös pitkä historia pelaamisessa ja kilpapelaamisessa ja onhan herra aikoinaan nähty myös edustamassa RCTICia mm. Counter-Strikessä. Ura jatkui myöhemmin myös organisaatiomme streamaajana vuosina 2015-2017.

Pienen kuvauksista johtuneen tauon jälkeen tämä Espanjan palmujen alla asusteleva viihdetaiteilija tekee paluun streamaamisen pariin vahvistamaan ja laajentamaan organisaatiotamme. Danin ohjelmistoon kuuluu pääsääntöisesti FPS-pelien ja uusien julkaisujen pelaamista osana tietenkin muuta viihdyttävää materiaalia.

Vuosia on vierähtänyt ja mittarissa alkaa täällä olla jo melkein 30, mutta silti refleksit ovat päitä pudottavat(ainakin välillä). On hienoa päästä edustamaan ja auttaa RCTICia kasvamaan yhdeksi suomen isoimmista organisaatioista. Pidän myös tärkeänä tulevaisuuden ideologiaa, joka tukeutuu vahvasti nuorisotyöhön, syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseen ja seuratoimintaan. Tulen ylpeänä edustamaan jälleen värejä, joita aikoinaan entisenä puoliammattilaisena edustin Counter-Strike: Source joukkueessa.” – Daniel Lehtonen

Danielin kanssa alkava yhteistyö on tietysti meille iso juttu, onhan kyseessä entinen pelaajamme. Mahtavaa myös, että tulevaisuuden visiomme kohtaavat siitä mihin tähtäämme koko organisaatio tasolla ja ajatus vaikuttajamarkkinointimme vahvistamisesta sekä kehittämisestä. Emme malta odottaa, että pääsemme tuottamaan viihdyttäviä lähetyksiä yhdessä joista varmasti kaikki pitävät.” – Jere Alanen, RCTIC

Danin lähetystä voit seurata jo NYT osoitteessa Twitch.tv/Biledanigaming
Seuraa myös Bile-Dani Instagram