PELAAMISEN SYYSLEIRI
11.-15.LOKAKUUTA

RCTIC järjestää etänä verkossa toteutettavan pelaamisen syysleirin kaiken ikäisille. Leirin tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, sosiaalisia taitoja yhdessä pelaamisen kautta, luoda yhteisöllisyyttä leiriläisten kesken, edistää tervettä suhdetta pelaamisen ja normaalin arjen välillä sekä tietenkin pitää hauskaa pelaamisen merkeissä.

OHJELMAA KAIKILLE

Leirille ovat tervetulleita kaikki. Leiri on lähtökohtaisesti suunnattu 9-16-vuotiaille pelaamisesta kiinnostuneille tytöille sekä pojille.

NELJÄ TUNTIA PER PÄIVÄ

Jokainen leiripäivä sisältää neljä(4) tuntia ohjattua toimintaa verkon välityksellä, jonka lisäksi jokaiselle päivälle yhteisen ohjelman jälkeen on itsenäisesti toteutettava tehtävä.

TERVE SUHDE PELAAMISEEN

Leirin yksi tavoitteista on edistää tervettä suhdetta pelaamisen ja normaalin arjen välillä sekä tietenkin pitää hauskaa pelaamisen merkeissä. Leiri sisältää pelaamisen lisäksi liikunnallisia tehtäviä.

RCTIC järjestää etänä verkossa toteutettavan pelaamisen syysleirin lokakuussa. Leiri on kestoltaan viisi päivää ja se järjestetään 11.-15.lokakuuta. Jokainen leiripäivä sisältää neljä(4) tuntia ohjattua toimintaa verkon välityksellä, liikunnallisia tehtäviä sekä lisäksi jokaiselle päivälle yhteisen ohjelman jälkeen on itsenäisesti toteutettava tehtävä. Leirillä on myös pelimaailmasta tuttuja vieraita.

Leirin tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia, sosiaalisia taitoja yhdessä pelaamisen kautta, luoda yhteisöllisyyttä leiriläisten kesken, edistää tervettä suhdetta pelaamisen ja normaalin arjen välillä sekä tietenkin pitää hauskaa pelaamisen merkeissä.

Leirille ovat tervetulleita kaikki. Leiri on lähtökohtaisesti suunnattu 9-16-vuotiaille pelaamisesta kiinnostuneille tytöille sekä pojille, mutta ohjelma ja leiri sopivat myös yli 16-vuotiaille.

Ohjelma ei ole sidottu mihinkän tiettyyn peliin vaan ryhmät muodostetaan aina päivän alussa sen mukaan mitä leiriläinen itse pelaa.

Jokainen leiriin osallistunut saa suoritetusta leiristä diplomin ja syksyisen RCTIC aiheisen collegepaidan(arvo n.30€).

Leirin hinta (sisältää veron): 100€ (Mahdolliset alennukset kuten seuran Gold ja Elite -jäsenyydet huomioidaan laskussa)

Laitteisto: Tietokone (Windows) oheislaitteineen (hiiri, näppäimistö, kuulokkeet ja mikrofoni), ilmainen Discord-ohjelma, sekä tietysti hyvä verkkoyhteys.

Leirin yleinen aikataulu:

Kello: 9:00-14:00 päivittäin (sisältää tunnin ruokatauon)
Kello: 9:00–11:00 Ohjattua toimintaa
Kello: 11:00–12:00 Omatoiminen ruokatauko
Kello: 12:00–14:00 Ohjattua toimintaa

ILMOITTAUDU LEIRILLE (ILMOITTAUTUMINEN AUKI 10.10.2021 KELLO 22 ASTI)