RCTIC valmennukset tarjoavat laadukasta valmennusta niin lapsille kuin nuorille seuran jäsenille suosikkipelien parissa. Valmennusryhmiä vetävät kokeneet valmentajat, joilla on pitkä kokemus pelaamisesta ja kilpapelaamisesta valitsemassasi pelissä.

 

Valmennustemme sisältö on monipuolinen, jossa huomioidaan laajasti erilaisten taitojen karttumisen. 

Pelaamisen taitojen kehittämisen lisäksi kiinnitämme huomiota muun muassa tiimityöskentelyyn , vuorovaikutustaitoihin internet-, some- ja pelimaailmassa sekä annamme elämäntapavalmennusta, jotta pelaaminen ja arki pysyisivät tasapainossa oli pelaamisesi tavoitteellista tai harrastepelaamista.

 

Osallistujalla tulee olla käytössä tietokone tai konsoli sekä tarvittavat oheislaitteet(hiiri, näppäimistö, peliohjain, kuulokkeet ja mikrofoni) sekä tietysti toimiva verkkoyhteys ja Discord ohjelmisto.

 

Osallistuminen valmennukseen vain seuran jäsenille ja kannattajajäsenille!

 

Tule kokeilemaan valmennusta kerran ilmaiseksi ja tee sen jälkeen liittymispäätöksesi. Laita tiedustelu sähköpostitse seura@rctic.fi tai kysy lisää meidän Discordista!

 

Counter-Strike: Global Offensive -valmennus

Counter-Strike: Global Offensive-ryhmät ovat suunnattu yli 16-vuotiaille pelistä kiinnostuneille nuorille.(Alle 16-vuotiaat huoltajan kirjallisella suostumuksella)

Ryhmiä on jaoiteltu taitotasojen mukaan eli mukaan pääsee niin peliin tutustujat kuin myös ammattipelaamiseen tähtäävät tavoittellista pelaamista hakevat pelaajat.

Valmentajina toimivat: Jere "MANAGERI" Alanen Topi "tofi" Heinonen

Hinta: 40€ (Norm. 50€/kk)

Fortnite -valmennus

Fortnite-ryhmät ovat suunnattu yli 7-vuotiaille pelistä kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Ryhmiä on jaoiteltu taitotasojen mukaan eli mukaan pääsee niin peliin tutustujat kuin myös jo jonkinlaisen taitotason omaavat pelaajat.

Valmennuksissa keskitytään erityisesti pelin rakennustekniikoihin, erilaisiin edit-mekaaniikkoihin, tähtäämisen parantamiseen sekä joukkuekavereiden kanssa yhdessä pelaamiseen.

Valmentajina toimivat: Khang "Khangiii" Tran ja Vi "D3roon" Truong

Hinta: 40€ (Norm. 50€/kk)

Rainbow Six Siege -valmennus

Rainbow Six Siege-ryhmät ovat suunnattu yli 18-vuotiaille pelistä kiinnostuneille. (Alle 18-vuotiaat huoltajan kirjallisella suostumuksella)

Valmennukset määräytyvät tutustumiskerran jälkeen. Ohjelmassa on kuitenkin pelin sisäisten asetusten läpikäynti ja ohjeistus, tähtäämisen harjoituksia(aim training), yms. Lopullinen sisältö riippuu täysin siitä missä ryhmän jäsenet kokevat tarvitsevansa valmennusta.

Valmentajina toimivat: Niklas "Nikkewoot" Toivola ja Sam "Svinhu" Vuorenpää

Hinta: 40€ (Norm. 50€/kk)

ETSITKÖ VALMENNUSTA OMAAN PELIISI?

Haluaisitko valmennusta johonkin peliin, johon ei vielä ryhmää löydy. Ei hätää! Täytä oheinen lomake ja valitse tai kirjaa peli johon haluat valmennusta. Pyrimme järjestämään valmennusta parhaamme mukaan kaikkiin haluttuihin peleihin.

 

Valmius löytyy valmiiksi esimerkiksi Rainbow Six Siege ja Valorant peleihin.