RCTIC Streamers Club on yksi seuratoimintamme uudistuksista vuodelle 2023. 

 

Miksi perustimme Clubin?

Sisällöntuotanto toimintaamme kohtaan on valtava kasvava kiinnostus yhteisön puolelta. Tahdomme auttaa ja palvella laaja-alaisesti kotimaisia sisällöntuottajia ja tätä varten tahdoimme kehittää kestävän kasvualustan aloitteleville sisällöntuottajille.

 

Ajatuksemme on aina ollut tukea mahdollisimman laajasti potentiaalisia persoonallisia kasvavia sisällöntuottajia suomessa. Tahdomme jatkaa myös tätä toimintatapaa tulevaisuudessa. Clubin tavoitteena on tarjota laajemmin kaikille toiminnastamme kiinnostuneille sisällöntuottajille mahdollisuus liittyä osaksi organisaatiotamme, kehittyä ja saada aidosti tukea harrastukseensa.

 

Kenelle?

Streamers club toimii kasvualustana aloittaville sisällöntuottajille, jonka kautta he saavat ammattitaitoisen taustahenkilöstön tuen taakseen.

 

Jäsenyys on avoin kaikille alustasta, iästä, sukupuolesta, pelikokemuksesta tai taustasta riippumatta. Mukaan voi liittyä niin lapset, nuoret kuin myös aikuiset. 

 

Clubin jäsenenä autamme sinua kasvattamaan kanavaasi, kehittämään sisältöäsi, tekemään kanavistasi ammattimaisen näköiset, tarjoamaan työkaluja tulojen rakentamiseksi sekä mahdollisuuden nousta osaksi varsinaista sisällöntuotanto porukkaamme.

 

Meille jokainen on yksilö ja jokaisen sisältö on uniikkia. Persoonallisuus on mielestämme yksi sisällöntuottamisen kulmakivistä ja haluammekin sisällöntuottajiemme kukoistavan juuri omina itseinään.

 

Emmekä rajoita nimestä huolimatta toimintaa pelkästään livestreamaajiin. Oli alustasi Twitch, Youtube, TikTok tai vaikka Instagram, olet tervetullut osaksi Streamers Clubia.

 

Mitä hyödyn jäsenyydestä?

Taustajoukoissasi toimitaan täysipäiväisesti. Autamme sinua laittamaan kanavasi niin graafisesti kuin myös sisällöllisesti kuntoon. Tämän lisäksi tarjoamme ohjeistusta ja koulutusta mm. sisällöntuottamiseen, sosiaalisen median hyödyntämiseen, tulojen rakentamiseen, yhteisön luomiseen sekä verkostoitumiseen.

 

Tavoitteenamme on antaa sinulle työkalut rakentaa urapolkua sisällöntuottajana ja teemme pitkäjänteisesti työtä unelmiesi eteen.

 

Käytettävissäsi on siis monialainen kokenut taustajoukko grafiikan, markkinoinnin, sisällöntuottamisen, videotuotannon, pelaamisen sekä kilpapelaamisen aloilta. Sekä tietysti kokeneet RCTIC STEAM TEAMIN jäsenet päivittäin tukenasi.

 

Clubin jäsenenä sinulla on myös kaikki muut seuratoimintamme hyödyt käytettävissäsi, pääset osallistumaan organisaatiomme vaikuttamiseen ja osaksi porukkaamme.

 

Miten liityn mukaan Clubiin?

Clubiin voit liittyä seuratoiminnan liittymislomakkeen kautta. Täytä tietosi, valitse haluamasi jäsenyys, kerro ennakkoon meille hieman taustaasi ja lähetä hakemus. Hakemuksesi käsitellään 1-3 työpäivän aikana ja saat lisätiedot liittymisestä sähköpostitse.

 

Streamers Clubin jäsenmaksu on 149€/vuosi.

 

Lisätietoja Clubista voit kysyä sähköpostitse seura@rctic.fi tai Discordissa MANAGERI#8230

STREAMERS CLUB TAUSTAHENKILÖSTÖ

follow us on: