RCTIC SEURATOIMINNAN MISSIO JA ARVOT

Seuratoiminnan kautta annamme uuden harrastusmahdollisuuden Kaarinan alueella. Seura tarjoaa jäsenilleen muun muassa valmennusta pelaamiseen, streamaamiseen ja muihin pelaamisen harrastusmahdollisuuksiin sekä osallistumismahdollisuuden erilaisiin kuukausittaisiin kilpailuihin. Toiminnan ja seuran kasvaessa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös erilaisiin tapahtumiin, turnauksiin, peli-iltoihin, luentoihin pelaamisesta ja vanhempain ohjaukseen.

 

Pelaaminen on osa lähes jokaisen nykynuoren arkea. Sen tasapainottaminen arjen kanssa on kuitenkin usein nuorelle haastavaa ja turhan usein pelaaminen vaikuttaa negatiivisesti myös koulunkäyntiin, tähän haluamme yhdessä muutoksen.

 

Seuratoiminnalla halutaan järjestää alueen nuorisolle harrastustoimintaa, minkä myötä yhdistys haluaa olla mukana edistämässä nuorison hyvinvointia ja ehkäistä mahdollisia syrjäytymisiä ja muita sosiaalisia ongelmia. Tavoitteemme on edistää tervettä suhdetta pelaamisen ja normaalin arjen välillä.

 

Olemalla mukana aktiivisesti seuratoiminnassa tarjoamme jäsenille myös mahdollisuuden edetä kohti ammattipelaamista, luoda urapolku yhdessä peliharrastuksen kautta sekä tukea kaikin mahdollisin keinoin rakkaassa harrastuksessa.

Avoimuus


Olemme avoimia ja rehellisiä myös vaikeissa asioissa. Seuran toiminta pidetään läpinäkyvänä ja asioista tiedotetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa seuran jäsenille. Virheellinen tieto korjataan mahdollisimman nopeasti.

 

Välittäminen


Seura välittää jäsenistään ja jäsenet seurastaan. Seuran jäsenet huolehtivat toisistaan. Seuran viestinnässä kuuluu inhimilliset tekijät. Toimintaamme johtavat faktat, mutta emme pelkää näyttää tunteita ja asioiden inhimillisiä puolia. Riemuitsemme suurella sydämellä ja uskallamme puhua asioiden raskaudesta.

 

Kunnioitus


Kunnioitamme kaikessa toiminnassamme seuran jäseniä. Kunnioitamme toisiamme seurassa olemalla ajoissa toiminnassa johon olemme sitoutuneet mukaan. Kunnioitamme muita pelaajia, harrastajia, ohjaajia, huoltajia ja yhteistyökumppaneitamme. Osoitamme sidosryhmillemme kunnioitusta olemalla toiminnassamme luotettavia, nopeita ja oma-aloitteisia.

 

Ylpeä seuran jäsen


Teemme parhaamme seuran yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Annamme aina 100 % valmennuksissa, harjoituksissa, tapahtumajärjestämisessä ja muussa toiminnassa. Olemme ylpeitä seuran saavutuksista ja kerromme onnistumisistamme. Luomme seuran sisäisiä esikuvia motivoimaan ja vahvistamaan seuraidentiteettiä.