LIITY MUKAAN SEURATOIMINTAAN

 

Seuratoiminnan kautta haluamme antaa uuden harrastusmahdollisuuden Kaarinan alueella. Seuraan liittymisellä varmistaa paikkansa saada muun muassa valmennusta pelaamiseen, streamaamiseen ja muihin pelaamisen harrastusmahdollisuuksiin sekä pääsyn erilaisiin kuukausittaisiin kilpailuihin.

 

Toiminnan ja seuran kasvaessa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös erilaisiin tapahtumiin, turnauksiin, peli-iltoihin, luentoihin pelaamisesta ja vanhempain ohjaukseen. Olemalla seuran jäsen tuet myös alueellisen e-urheilu toiminnan kehitystä.

 

Seuran jäsenet saavat liittyessään jäsenkortin, seurapaidan, kuukausittaisen jäsenkirjeen sekä etuja valmennuksiin, tapahtumiin, turnauksiin, muuhun järjestettävään toimintaa ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuuksia.

 

Seuran jäsenmaksu on vuodessa 29,95€

 

Täytä ohessa oleva hakemus ja saat vastauksen sähköpostitse 1-3 arkipäivän kuluessa, jossa mukana lasku jäsenmaksusta.

 

Maksun suoritettuanne saatte seuran tervetuliaiskirjeen sähköpostitse sekä digitaalisen jäsennumerolla ja jäsenen  tiedoilla varustetun jäsenkortin.

 

Kaavakkeen kiinnostuksen aiheet kohdassa voit ilmoittaa myös alustan(PC, PS4, Xbox tms.), joilla pelaat. Tämän vastauslaatikon vastausten pohjalta suunnittelemme myös tulevaa ohjelmaa eri peleihin, alustoille jne.