KUKA ON CUSTOM ELIITTIÄ?

SEURATOIMINNAN JÄRJESTÄMISSÄ CUSTOM PELEISSÄ PÄÄSTÄÄN OTTAMAAN LEIKKIMIELISEN KILPAILULLISESTI MITTAA TOISISTA HARRASTAJISTA YHDESSÄ RCTIC EDUSTUSPELAAJIEN KANSSA ERI PELEISSÄ JOKA KUUKAUSI. KUKA ON CUSTOMEIDEN KUNINKAALLINEN?

KILPAILLAAN YHDESSÄ

5VS5 CUSTOM PELIT ERI PELEISSÄ SEKAJOUKKUEIN YHDESSÄ RCTIC EDUSTUSPELAAJIEN KANSSA

YKSILÖINÄ

HAASTA TOISET PELAAJAT YKSILÖHAASTEISSA JA KRUUNAUDU 1VS1 MAESTROKSI

KAIKKI MUKAAN

KAIKKI OVAT TERVETULLEITA MUKAAN CUSTOM PELEIHIN YKSIN TAI YSTÄVIEN KANSSA.

ILMOITTAUDU MUKAAN

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Kuukausittaiseen custom turnaukseen tai kilpailuun ilmoittaudutaan ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta. Custom pelit ovat avoimia kaikille ja mukaan pääset vaikka et olisi seuratoiminnan jäsen. Osallistuminen custom peleihin on maksutonta.

 

Tavoitteenamme on luoda yhteisöllisyyttä ja järjestäytynyttä pelaamista, joihin kaikki ovat tervetulleita pelikokemuksesta riippumatta.

JOULUKUUN CUSTOM PELIT

Joulukuun custom peleissä päästään ottamaan mittaa toisista leikkimielisen kilpailullisesti Valorant -pelissä. Ilmoittaudu mukaan, pidä hauskaa ja laitetaan joululle kunnollinen pelaamisen alku!

 

Aika: 18.joulukuuta kello 19 alkaen

Formaatti: 5vs5, BO3, kaksi joukkuetta

Osallistujamäärä: 10 pelaajaa (1 paikka varattu ohjaajalle)

 

– EI OSALLISTUMISMAKSUA.

– KAIKILLE AVOIN.

– YHDEKSÄN ENSIMMÄISTÄ ILMOITTAUTUNUTTA PÄÄSEE MUKAAN!

LIITY MUKAAN SEURATOIMINTAAN

Seuratoiminnan kautta haluamme antaa uuden harrastusmahdollisuuden pelaamisesta kiinnostuneille nuorille valtakunnallisesti. Seuraan liittymisellä varmistaa paikkansa saada muun muassa valmennusta pelaamiseen, streamaamiseen ja muihin pelaamisen harrastusmahdollisuuksiin kuten leireille, kilpailuihin, turnauksiin ja muuhun yhdessä tekemiseen seuran jäsenten kanssa.

PERUS JÄSENYYS

MAKSUTON

Seuratoiminnan perus jäsenenä saat seuratoiminnan kuukausikirjeen ja seuratoiminnan oman Discord roolin RCTIC Discordissa.

Pääset verkostoitumaan ja yhteisöllistymään muiden seuratoiminnan jäsenten kanssa sekä mukaan yhteisiin pelihetkiin muiden jäsenten kanssa.

Perus jäsenenä voit osallistua myös maksutta viikottain järjestettävään ohjaajatukeen.

GOLD JÄSENYYS

30€

/vuosi

Seuratoiminnan Gold jäsenenä saat seuratoiminnan oman t-paidan, jäsenkortin sekä kuukausikirjeen. Gold jäsenenä saat myös 20% alennuksen seuratoiminnan järjestämistä valmennuksista, leireistä sekä tapahtumista.

Saat myös seuratoiminnan oman Discord roolin RCTIC Discordissa ja pääset verkostoitumaan muihin seuratoiminnan jäseniin.

Gold jäsenenä voit osallistua myös maksutta viikottain järjestettävään ohjaajatukeen sekä kuukausittain järjestettäviin custom peleihin RCTIC edustuspelaajien kanssa.

ELITE JÄSENYYS

50€

/vuosi

Seuratoiminnan Elite jäsenenä saat Elite jäsenten oman paidan, jäsenkortin sekä kuukausikirjeen. Elite jäsenenä saat myös 40% alennuksen seuratoiminnan järjestämistä valmennuksista, leireistä sekä tapahtumista.

Saat myös Elite jäsenen oman Discord roolin RCTIC Discordissa ja pääset verkostoitumaan muihin seuratoiminnan jäseniin.

Elite jäsenenä voit osallistua myös maksutta viikottain järjestettävään ohjaajatukeen ja Minecraft iltapäiväkerhoon sekä kuukausittain järjestettäviin custom peleihin RCTIC edustuspelaajien kanssa.