SEURATOIMINTA

Kaarinalainen elektronisen urheilun seura, RCTIC Esports, aloitti pelaamisen seuratoiminnan Varsinais-Suomen alueella syksyllä 2020.

 

Seuratoiminnan aloittamisella halutaan järjestää alueen nuorisolle harrastustoimintaa, minkä myötä yhdistys haluaa olla mukana edistämässä nuorison hyvinvointia ja ehkäistä mahdollisia syrjäytymisiä ja muita sosiaalisia ongelmia. Tavoitteemme on edistää tervettä suhdetta pelaamisen ja normaalin arjen välillä.

 

Seuratoimintamme on avoin kaikille iästä, sukupuolesta,  pelikokemuksesta tai taustasta riippumatta. Mukaan voi liittyä niin lapset, nuoret kuin myös aikuiset. Pyrimme järjestämään kaikille jäsenillemme mielenkiintoisia pelikokemuksia, luentoja, peli-iltoja, tapahtumia ja valmennuksia, oli pelialustasi sitten tietokone tai konsoli.

 

Tahdomme olla myös nuorten vanhempien tukena yhdessä antamassa tietoa ja tukea kuinka olla mukana ja osana lasten ja nuorten rakasta harrastusta.

Lisätietoja seuratoimintaan liittyen voit tiedustella sähköpostitse seura@rctic.fi tai puhelimitse 0449401364. Alempana suoralinkki myös Discord palvelimelle.

Haluamme olla vastuullisia ja välitämme seuran jäsenistä, ja siksi toiminta toimii tällä hetkellä koronatilanteesta johtuen täysin verkon välityksellä.

 

Eri toimintoihin kuten valmennuksiin osallistuvilla seuran jäsenillä tulee olla käytössä tietokone tai konsoli oheislaitteineen (hiiri, näppäimistö, kuulokkeet ja mikrofoni), sekä verkkoyhteys. Konsolipelaajilla tietysti peliohjain.

 

Lisäksi pelaajilla tulee olla käytössä ilmainen Discord-ohjelma, joko puhelimelle tai tietokoneelle ladattuna. Discordin avulla ollaan yhteydessä muihin pelaajiin sekä ohjaajaan.

LIITY MUKAAN E-URHEILU SEURATOIMINTAAN

Seuratoiminnan kautta haluamme antaa uuden harrastusmahdollisuuden Varsinais-Suomen alueella. Seuraan liittymisellä varmistaa paikkansa saada muun muassa valmennusta pelaamiseen, streamaamiseen ja muihin pelaamisen harrastusmahdollisuuksiin sekä pääsyn erilaisiin kuukausittaisiin kilpailuihin.

 

Toiminnan ja seuran kasvaessa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös erilaisiin tapahtumiin, turnauksiin, peli-iltoihin, luentoihin pelaamisesta ja vanhempain ohjaukseen. Olemalla seuran jäsen tuet myös alueellisen e-urheilu toiminnan kehitystä.

 

Seuran jäsenet saavat liittyessään jäsenkortin, seurapaidan, kuukausittaisen jäsenkirjeen sekä etuja valmennuksiin, tapahtumiin, turnauksiin, muuhun järjestettävään toimintaa ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuuksia.

 

Seuran jäsenmaksu on vuodessa 29,95€

VALMENNUKSET

RCTIC valmennukset tarjoavat laadukasta valmennusta niin lapsille kuin nuorille seuran jäsenille suosikkipelien parissa. Valmennusryhmiä vetävät kokeneet valmentajat, joilla on pitkä kokemus pelaamisesta ja kilpapelaamisesta valitsemassasi pelissä.

 

Valmennustemme sisältö on monipuolinen, jossa huomioidaan laajasti erilaisten taitojen karttumisen. 

 

Pelaamisen taitojen kehittämisen lisäksi kiinnitämme huomiota muun muassa tiimityöskentelyyn , vuorovaikutustaitoihin internet-, some- ja pelimaailmassa sekä annamme elämäntapavalmennusta, jotta pelaaminen ja arki pysyisivät tasapainossa oli pelaamisesi tavoitteellista tai harrastepelaamista.

OHJAAJATUKI

Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla seuramme jäseniä ja tuomme kaksi kertaa viikossa toteutettavan ohjaajatuen seuran jäsenille.

 

Ohjaajatuki on kuin virtuaalinen ”nuorisotila”. Ohjaaja on seuran jäsenten tavoitettavissa puheyhteyden kautta seuran omalla Discord puhekanavalla  🧸 OLOHUONE 🧸RCTICin Discord palvelimella kaksi kertaa viikossa kahden tunnin ajan. Voit siis tulla viettämään ohjaajan kanssa aikaa, keskustella yhdessä muiden seuran jäsenten sekä ohjaajan kanssa tai ottaa ohjaajan kahden keskeiseen keskusteluun aiheesta kuin aiheesta.

 

Tahdomme näin palvella seuramme jäseniä entistäkin paremmin ja tuoda ohjaajat lähemmäksi seuran jäseniä.

 

 

PELAAMISEN ILTAPÄIVÄ- JA ILTAKERHOT LAPSILLE

Pelaamisen iltapäivä- ja iltakerhot ovat 7-12 -vuotiaille lapsille suunnattua pelaamisen kerhotoimintaa, jossa lapset pääsevät yhdessä ohjaajien kanssa kehittämään sosiaalisen pelaamisen kautta tärkeitä taitoja yhdessä.

 

Kerhoja järjestetään eri peleihin ja niissä on joka viikko erilainen kiinnostava teema.

 

Pelaamisen kautta on esimerkiksi helppo kehittää ryhmätyöskentely sekä sosiaalisia taitoja positiivisen kommunikoinnin kautta.

 

Kerhot alkavat marraskuussa. Kerhoja kehitetään jäsenten kiinnostusten kohteiden mukaan myös eri peleihin.

PELI-ILLAT

Seuratoiminnan yhteiset peli-illat ovat suunniteltu niin, että seuran jäsenillä on mahdollisuus päästä pelaamaan yhdessä muiden seuran jäsenten kanssa vapaasti eri peleissä.

 

Mukana peli-illoissa on myös RCTIC edustusjoukkueiden pelaajia ja tavoitteena on puhtaasti pitää yhdessä hauskaa ja luoda yhteisöllisyyttä seuran jäsenten välillä.

 

Peli-illat ovat tarkoitettu kaikille seuran jäsenille ja niitä tullaan järjestämään kaksi kertaa kuukaudessa eri peleihin jäsenten äänestämänä marraskuusta 2020 alkaen.

 

YHTEISTYÖHÖN SEURAN KANSSA?

Yhteistyössä seuramme kanssa tuet alueellisen pelaamisen ja e-urheilu toiminnan kehitystä, jonka keskiössä on mm. yhteisöllisyyden luominen, uuden harrastusmahdollisuuden mahdollistaminen, terveen suhteen rakentaminen pelaamisen ja normaalin arjen välillä sekä lasten, nuorten ja aikuisten syrjäytymisen ennaltaehkäiseminen.

 

Esports- ja pelitoiminta tarjoaa myös mahdollisuuden luoda uudenlaista urheilumarkkinointia. Esports on alusta, jonka ympärillä pystyy tavoittamaan uskottavasti ne lukuisat nuoret, jotka eivät seuraa perinteisiä mediakanavia. Haluatko kuulla lisää esportsin markkinointimahdollisuuksista ja sponsoroinnista? Ota rohkeasti yhteyttä meihin.