RCTIC VALORANT – UUSI AIKAKAUSI

Posted by RCTIC 22 lokakuun, 2021 in Joukkueet

Uusi aikakausi on sopiva termi projektille, joka sai alkunsa jo vuoden 2020 syksyllä. Hyppäsimme mukaan täysin uuteen peliin, uuteen aikakautaan ja uusiin haasteisiin.

Matka on ollut pitkä ja uusien projektien sekä pelien kohdalla täytyy osata tehdä töitä kärsivällisesti, pitkäjänteisesti sekä tavoitteellisesti. Uusi peli, yhteisön rakentuminen sekä toimivan kokoonpanon rakentuminen ottaa oman aikansa. Viime syksystä on kuljettu pitkä matka, jonka varrelle on mahtunut oppimista, käänteitä, upeita hetkiä ja upeita pelaajia.

Projekteihin kuuluvat myös muutokset ja uudet aikakaudet. Tämän vuoden alkusyksystä alkanut uudistuminen kokoonpanon osalta on saatu vihdoin päätökseen ja voimme tänään virallisesti julkistaa uudistuneen kokoonpanon. Tahdomme kiittää matkalla mukana olleita pelaajia siitä panoksesta, jonka he ovat antaneet tällä matkalla. Toivottakaamme myös uudistunut kokoonpanomme tervetulleeksi osaksi organisaatiotamme.

RCTIC VALORANT
Christoffer ”Crizki” Koivunen
Sami-Petteri ”haamu” Sutinen
Ilmo ”McDuck” Salomäki
Juuso ”Bougie” Virtanen
Aleksi ”Troijjan” Nuutinen
Jesse ”Jebuuh” Harlin (Valmentaja)

Lähdimme syksyllä uudelleenrakentamaan tietyillä vaatimuksilla. Pitkän testailujakson jälkeen voidaan vihdoin huokaista helpotuksesta, kun meidän uudistunut kokoonpano on rakennettu. Meillä on sopiva määrä nuorta verta ja myös kokemusta, joiden yhdistelmää on ilo katsoa. Olemme nyt kuukauden työstäneet tätä projektia ja on ollut suuri ilo olla auttamassa joukkuetta kehittymään. Toivon, että pystymme tulevissa turnauksissa näyttämään sen suuren potentiaalin, jota minä olen päässyt näkemään joukkueen harjoitellessa.
– Jesse ”Jebuuh” Harlin, joukkueen valmentaja

Valorant projekti on tiedostetusti ollut pitkä ja siihen on täytynyt asennoitua kärsivällisesti. Yhteisö ja sen rakentuminen sekä sopivien kotimaisten pelaajien yhteentuominen täysin uudehkossa pelissä vaatii pitkäjänteistä työtä. Kokeilimme alkusyksystä lähtien useita eri variaatioita kokoonpanosta ja matka, johon sisältyi myös odottamattomia käänteitä on vihdoin saatu päätökseen. Tahdon omalta osaltani toivottaa uudistuneen kokoonpanon tervetulleeksi organisaatioomme ja kiittää sekä Jesseä, että Christofferia työstä kokoonpanon rakentamisen eteen.
– Jere Alanen, RCTIC