RCTIC VALORANT – TERVETULOA SÄHKÖSPORTS

Riot Gamesin suureen suosioon jo beta vaiheessa noussut uusi FPS-peli Valorant julkaistiin pitkän odotuksen jälkeen kesäkuussa 2020. Peliä on hehkutettu maasta taivaaseen ja sitä on uumoiltu jopa Counter-Strike -pelisarjan haastajaksi eikä turhaan.

Peli on kehitetty nimenomaan kilpapelaamiseen ja maailmalla siihen on tehty jo valtavia satsauksia vaikka viralliset suunnitelmat sen tulevista kehittäjän tukemista turnauksista julkaistiin hiljattain.

Valorant on ehdottomasti peli, jossa me tahdomme olla mukana. Jo syksyllä alkanut joukkueen rakentaminen voidaan vihdoin virallisesti myös julkistaa.

RCTIC VALORANT kokoonpano:
Leevi ”Lepazu” Toropainen
Christoffer ”Crizki” Koivunen
Joni ”Shicoed” Särkijärvi
Tuomas ”Knaitti” Rita
Toni ”Tonut” Nisukangas

”Valorant on osoittanut asemansa jo nyt tulevaisuuden suurena kilpapelinä. Itseäni henkilökohtaisesti kiehtoo valtavasti pelin erilaisuus ja kilpailuhenkisyys. Aloitettiin alkusyksystä jo joukkueen rakentamisprosessi ja se tahdottiin tehdä maltilla. Ollaan vihdoin saatu kasaan kokoonpano, joka on valmis sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Tähtäämme ehdottomasti jo tammikuussa alkaviin kansallisiin kisoihin, joiden kautta voidaan lähteä rakentamaan polkua eteenpäin.”Jere Alanen, RCTIC Esports

Menossa mukana Jimm’s PC-Store Oy

[instagram-feed]
follow us on: