Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Tilaus- ja sopimusehdot muodostavat yhdessä tilausvahvistuksen kanssa sopimusalustan ostoksellesi. Nämä tilaus- ja sopimusehdot tulevat sovellettaviksi, kun kuluttajana teet ostoksia www.rctic.fi/rctic-shop verkkosivuilla. Kuluttujana asemaasi turvaavat myös kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) säännökset. Mikäli teet ostoksia yrityksen kautta tulevat sovellettaviksi Suomen kauppalaki (27.3.1987/355).

Verkkokaupan omistajana ja tuotteen myyjänä toimii RCTIC ry (”RCTIC”). Alla yrityksen tiedot

  • Y-tunnus 3073066-1
  • Osoite Vaunukatu 5 A 7, 20100 Turku
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero 0409401364

Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. RCTIC SHOP pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ja varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheen takia.

Tilaaminen

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt nämä tilaus- ja sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa. Voimassa oleva hinta on hinta, mikä on tilausta tehdessä näkynyt verkkokaupassa.

Tuotetiedot

Tuotetiedot on pyritty tekemään mahdollisimman kattaviksi ja tarkoiksi. Jos tarvitse lisää tietoa tuotteista, ota yhtyettä tilaukset@rctic.fi tai 0409401364. Vastaamme mielellään kysymyksiisi koskien tuotteitamme. Älä tilaa tuotetta, mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta.

Maksutavat

Pankkisiirto – SEPA Maksu

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla. Kannamme riskin tuotteen vahingoittumisesta, kunnes tuote on luovutettu. Mikäli toimitus myöhästyy, tiedotamme siitä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet tilannut useamman kuin yhden tuotteen, on mahdollista, että saat tuotteet erillisissä lähetyksissä.

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut. Toimitustapoina RCTIC SHOP tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

  • Postipaketti (Tilaus toimitetaan lähinpään Postin palvelupisteeseen ilmoittamasi osoitteen mukaisesti.)
  • R-palvelu (Ärräpussi, Tilaus toimitetaan lähinpään R-kioskin palvelupisteeseen ilmoittamasi osoitteen mukaisesti.)
  • Kirjetoimitus (Kirjetoimituksella onnistuvat ainoastaan yksittäiset t-paita tai maskitilaukset. Kirjetoimituksilla ei ole seurantaa.)
  • Nouto (Noudot sovitaan aina erikseen eikä varsinaisia nouto- tai aukioloaikoja ole.)

Lähetyksestä toimitetaan asiakkaalle seurantanumero, jonka avulla lähetyksen sijaintia voi seurata ja tiedustella suoraan kuljetusyhtiöltä.  Toimitusaika tuotteille on ilmoitettu tuotetiedoissa. RCTIC SHOP:lla on oikeus muuttaa toimitusaikataulua meistä riippumattomista syistä.

Tuotteen palauttaminen

RCTIC SHOP noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita. Voit käydä tutustumassa ehtoihin osoitteessa www.kuluttajavirasto.fi.

Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme, että mahdollisimman pian tarkistat, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista kuten toimituskuluista. Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen: RCTIC ry, Vaunukatu 5 A 7, 20100 Turku

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Jos tuote on otettu käyttöön tavaran arvon alentumisesta vastaa asiakas. Jos tuote on tullut sen käyttämisen takia myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta koko sen arvolla. Voimme pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.  Mikäli tuote on palautettu 14 päivän kuluessa ja se on myyntikuntoinen, palautamme 100 % tilauksen arvosta. RCTIC SHOP palauttaa summan viimeistään 14 päivää siitä päivästä, jolloin RCTIC SHOP on vastaanottanut asiakkaan ilmoituksen edellyttäen, että RCTIC SHOP tämän ajan sisällä on vastaanottanut palautettavan tavaran muuttumattomana tai kuitin siitä, että tavara on lähetetty takaisin.

Ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tilaukset@rctic.fi

Tuotteen virhe

Myyjä vastaa virheestä, joka on ollut tavarassa luovutushetkellä. Asiakkaan on osoitettava, että tavarassa on virhe.

Jos tuotteesi on virheellinen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tilaukset@rctic.fi

Valmennuksen peruutus

Seuratoiminnan järjestämiin valmennuksiin ilmoittautuminen on aina sitova ja valmennettava sitoutuu olemaan mukana valmennuksesta tilatun valmennusajan ajaksi. Halutessaan valmennettava voi jättäytyä pois kesken valmennuskauden ilmoittaen tästä erikseen valmentajille. Rahojen palautusta tilatusta valmennuksesta ei tehdä, sillä ilmoittautuminen on sitova tilatun valmennuskauden ajaksi.

Henkilötiedot

Kun teet ostoksia meillä, on meidän käsiteltävä henkilötietoja luottamuksellisesti.