RCTIC Productions ja Shelter Gameroom Turku aloittavat yhteistyön

RCTIC Productions ja Shelter Gameroom Turku aloittavat yhteistyön pelaamisen harrastuksen ja kulttuurin edistämiseksi Turussa.

Tavoitteena on edistää pelaamisen kulttuuria Turussa

RCTIC Productions, pelaamisen sisällöntuotanto yhtiö ja kilpajoukkue sekä Shelter Gameroom Turku, ensiluokkainen pelipaikka, aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on edistää pelaamisen harrastusmahdollisuuksia ja pelaamisen kulttuuria Turussa. Tämä kumppanuus pyrkii tuomaan pelaamisen harrastajat yhteen, luomaan elinvoimaisen pelaamisen yhteisön ja lisäämään tietoisuutta sekä RCTIC Productionsista, että Shelter Gameroomista alueellisesti.

Yhteistyön tavoitteena on edistää pelaamisen harrastusmahdollisuuksia ja pelaamisen kulttuuria Turussa. Kuvat: RCTIC Productions

RCTIC Productionsin ja Shelter Gameroom Turun välinen yhteistyö merkitsee jännittävää virstanpylvästä pelaamisen harrastajille Turussa. Kumppanuus tarjoaa paikan pelaajille kohdata toisensa, jakaa intohimonsa ja osallistua erilaisiin peli- ja pelaamisen tapahtumiin. Yhdessä RCTIC Productions ja Shelter Gameroom Turku sitoutuvat kehittämään alaa, lajia sekä harrastusta Turussa järjestämällä muun muassa erilaisia pelitapahtumia, turnauksia ja kisakatsomoita.

Yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus avainasemassa

Yksi tämän yhteistyön ensisijaisista tavoitteista on yhdistää pelaamisen harrastajat saman katon alle. Shelter Gameroom Turku, joka on tunnettu huippuluokan tiloistaan, laitteistaan ja vieraanvaraisesta ilmapiiristään, toimii paikkana, johon harrastajat voivat kokoontua, sosialisoida ja pelata suosikkipelejään. Luomalla elinvoimaisen ja avoimen ilmapiirin yhteistyö pyrkii edistämään yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta pelaajien keskuudessa.

Shelter Gameroom Turku sijaitsee aivan Turun keskustassa osoitteessa Humalistonkatu 5. Kuva: RCTIC Productions

RCTIC Productions hyödyntää sisällöntuotantotaitojaan ja Twitch-vaikuttajiaan alueellisen tietoisuuden ja innostuksen luomiseksi yhteistyön ympärille. Viihdyttävien suoratoistojen ja peli-aiheisten sisältöjen avulla RCTIC Productions esittelee elinvoimaisen pelaamisen kulttuurin Turussa laajemmalle yleisölle. Tämä ei ainoastaan lisää RCTIC Productionsin ja Shelter Gameroom Turun näkyvyyttä, vaan myös edistää pelaamisen yhteisön kokonaiskasvua alueella.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Shelter Gameroom Turun kanssa pelaamisen kulttuurin ja harrastusmahdollisuuksien edistämiseksi Turussa”, kommentoi Jere Alanen, RCTIC Productionsilta. ”Yhdistämällä sisällöntuotantokykymme, vaikuttajamarkkinointimme sekä tietomme ja kokemuksemme alalta Shelter Gameroom Turun upeisiin tiloihin ja palveluihin tavoitteenamme on luoda ikimuistoisia kokemuksia pelaajille ja rakentaa sekä vahvistaa yhteisöä alueellisesti.”

Shelter Gameroom on tunnettu huippuluokan tiloistaan, laitteistaan ja vieraanvaraisesta ilmapiiristään. Kuva: RCTIC Productions

Shelter Gameroom Turku jakaa saman innostuksen yhteistyön suhteen. ”Olemme innoissamme siitä, että voimme yhdistää voimamme RCTIC Productionsin kanssa tuodaksemme pelaamisen harrastajat yhteen ja nostamaan pelaamisen kulttuuria Turussa”, kertoi Miikka Rahkonen, Shelter Gameroom Turun edustaja. ”Yhteistyömme kautta tarjoamme mukaansatempaavan ja innostavan ympäristön pelaajille, jossa he voivat kokoontua, kilpailla ja juhlia yhteistä rakkauttaan pelaamiseen.”

Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellisia elämyksiä ja luomaan kestäviä yhteyksiä pelaamisen yhteisön keskuudessa Turussa.

Lisätietoja RCTIC Productionsista ja Shelter Gameroom Turusta saat osoitteista:

RCTIC Productions: https://rctic.fi
Shelter Gameroom Turku: https://shelter.gg/

Tietoja RCTIC Productionsista:
RCTIC Productions on yksi suomen tunnetuin ja menestynein e-urheiluun, sisällöntuottamiseen ja vaikuttamiseen erikoistunut organisaatio.

Taustalla meillä on yli vuosikymmenen kokemus kilpapelaamisesta ja pelaamisen sisällöntuottamisesta, intohimoa, tarve rakentaa parempaa, rikkoa rajoja, antaa ennennäkemättömiä kokemuksia, olla lajin harrastajien lähellä ja luoda urapolku pitkäjänteisellä työllä kohti kansainvälistä menestystä.

Tietoja Shelter Gameroom Turusta:
Shelter Gameroom Turku on ensiluokkainen pelipaikka, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa, Humalistonkadulla. Varustettuna huippuluokan tiloilla ja laitteilla Shelter Gameroom Turku tarjoaa harrastajille paikan kokoontua, kilpailla ja harrastaa.

[instagram-feed]
follow us on: