RCTIC Productions ja Fotonordic yhdistävät voimansa mullistaakseen sisällöntuotannon

RCTIC Productions, yksi johtavista kotimaisista sisällöntuotantoyrityksistä, on innoissaan ilmoittaessaan alkavasta yhteistyöstään Fotonordicin kanssa, joka on tunnettu kuvaamisen ja sisällöntuotannon ratkaisuihin erikoistunut kotimainen yritys. Yhteistyö tavoittelee monipuolisen, ennakkoluulottoman ja korkealaatuisen kotimaisen sisällön tuottamista eri sosiaalisen median kanaviin.

TAVOITTEENA YLITTÄÄ ALAN STANDARDIT

Yhdistämällä voimansa RCTIC Productions ja Fotonordic pyrkivät määrittelemään uudelleen sisällöntuotannon rajat ja avaamaan uuden luovuuden ja sitoutumisen aikakauden. Fotonordicin asiantuntemus sisällöntuotannon tarpeiden ymmärtämisessä on ratkaisevassa asemassa RCTIC Productionsin kyvyssä ylittää alan standardit ja vakiinnuttaa vahvempi asema jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa.

”Olemme iloisia voimiemme yhdistämisestä Fotonordicin kanssa pyrkimyksessämme mullistaa kotimaista sisällöntuotantoa. Tämä yhteistyö mahdollistaa meille Fotonordicin vertaansa vailla olevan tiedon ja kokemuksen hyödyntämisen, parantaen kykyämme toimittaa innovatiivista ja kiehtovaa sisältöä yleisöllemme.” – Jere Alanen, RCTIC Productions

”Tämä yhteistyö mahdollistaa meille Fotonordicin vertaansa vailla olevan tiedon ja kokemuksen hyödyntämisen, parantaen kykyämme toimittaa innovatiivista ja kiehtovaa sisältöä yleisöllemme.”

Fotonordic tuo pöytään laajan asiantuntemuksensa tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka saumattomasti yhdistävät teknologian, luovuuden ja alan näkemykset. Heidän sitoutumisensa rajojen rikkomiseen on täysin linjassa RCTIC Productionsin visioiden kanssa tarjota poikkeuksellista sisältöä, joka kiehtoo ja resonoi katsojien kanssa.

Tämän yhteistyön myötä RCTIC Productions vahvistaa kykyään tuottaa kiehtovia ja immersiivisiä sisältökokemuksia. Hyödyntämällä Fotonordicin syvää ymmärrystä sisällöntuotannon tarpeista, RCTIC Productions pysyy ajan hermolla uusien trendien suhteen, varmistaen, että heidän sisältönsä pysyy tuoreena, ajankohtaisena, laadukkaana ja mukaansatempaavana.

”Yhdessä muutamme sisällöntuotantoa, luomme vakuuttavia ja mieleenpainuvia kokemuksia yleisöille eri sosiaalisen median kanavilla. Tämä yhteistyö on todiste yhteisestä sitoutumisestamme erinomaisuuteen ja innovaatioon. Yleisö voi odottaa olevansa lumoutuneita mullistavasta sisällöstä, joka rikkoo perinteisiä normeja ja asettaa uusia laatu- ja luovuuden standardeja.” – Jere Alanen, RCTIC Productions

TUEMME KOKO ALAN KEHITYSTÄ

Yhteistyön yhtenä lisätavoitteena on tarjota koko sisällöntuotantoyhteisölle tietoa, asiantuntemusta sekä Fotonordicin valikoimasta laitteita ja tarvikkeita alhaisempaan hintaan. Tämä tarkoittaa, että yhteistyön kautta myös muut sisällöntuottajat voivat hyödyntää Fotonordicin tarjoamia laitteita sisällöntuotantoon ja kuvaamiseen edullisemmin. Tavoitteenamme on tukea laajemmin koko alan kehitystä ja auttaa sisällöntuottajia toteuttamaan visioitaan laadukkaalla kalustolla ja tarvikkeilla, jotka ovat helposti saatavilla.

Tietoja Fotonordicista:
Fotonordic on valo-, video- ja mobiilikuvaamisen asiantunteva verkkokauppa – yksi Suomen suurimmista alallaan. Koko maata sujuvasti palvelevan verkkokaupan lisäksi Fotonordicilla on varastonsa yhteydessä kivijalkakauppa kotikaupungissaan Oulussa.

Asiakkaita Fotonordicilla on ympäri Suomen. Näiden joukossa on niin isoja yrityksiä, ammattikuvaajia, osaavia harrastajia kuin kuvaamisen juuri aloittaneita.

Toimitusjohtaja Janne Kuoppala sanoo Fotonordicin saavan paljon kiitosta henkilökuntansa syvällisestä osaamisesta, hyvin toimivasta verkkokaupasta, ystävällisestä asiakaspalvelusta, nopeista kuljetuksista ja huimasta valikoimasta.

Hyvin rullaava kokonaisuus vaatii, että kaikki osaset toimivat saumatta – ja tässä Fotonordic on onnistunut.

[instagram-feed]
follow us on: