RCTIC JA MYPROTEIN ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Posted by RCTIC 13 tammikuun, 2022 in RCTIC - ORGANISAATIO

RCTIC ja Euroopan johtava urheiluravitsemus- sekä urheilutekstiilibrändi Myprotein aloittavat yhteistyön.

Yhtenä vuoden 2022 uusista pääyhteistyökumppaneista Myproteinin tavoitteena on olla tukemassa rakentumistamme kohti takaisin kotimaisen e-urheilun kirkkainta kärkeä, jatkaa määrätietoista ja ammattimaista lajin kehitystä suomessa sekä edistää pelaajien suorituskykyä tukemalla terveellisiä elämäntapoja.

Pelaajien, henkilökuntamme sekä streamaajiemme terveys ja jaksaminen ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Tahdomme alkavan yhteistyön kautta kasvattaa terveellisten elämäntapojen tietoisuutta sekä tärkeyttä kampanjoinnilla suomalaisten pelaamisenharrastajien ja ammattilaisten keskuudessa.

Olemme Myproteinilla todella innoissamme yhteistyön aloittamisesta RCTIC organisaation kanssa. Kaukana ovat jo ajat, jolloin e-urheiluun miellettiin epäterveelliset ruokavaliot. Yhteistyö alkaa hyvään aikaan lanseeratessamme juuri Command-malliston, jonka urheilulisäravinteet ovat suunniteltu nimenomaan tarkkaa keskittymiskykyä vaativille pelaajille! Samalla haluamme kannustaa liikkuvia e-urheilijoita vaihtamaan epäterveelliset välipalat esimerkiksi runsasproteiinisiin vaihtoehtoihin. Haluamme olla Suomen Twitch-skenen ja Esportsin johtava urheilulisäravinteiden tarjoaja.

Eniten RCTIC:issa vakuttaa tiimin äärimmäisen määrätietoinen ja ammattimainen ote kohti Esportsin huippua. Alkuperäinen ja aikansa Suomen menestynein e-urheilun organisaation tekee paluuta isosti, joten Myprotein on luonnollisesti innokkaana mukana matkasssa ja haluaa tarjota ne tarvittavat lisäprosentit, jotka erottavat parhaaksi tähtäävät e-urheilijat muista.
Pauli Loukola – Country Manager, Myprotein Finland

Olemme jo pitkään halunneet olla edistämässä pelaajien jaksamista sekä terveytte eri keinoin. Pelaajien terveys heijastuu suoraan yksilölliseen tekemiseen kuin myös koko joukkueen tekemiseen. Siksi tahdommekin saada käyttöön kaikki mahdolliset keinot pelaajiemme, henkilökuntamme sekä streamaajiemme terveyden ja terveellisten elämäntapojen tukemiseksi.


Myprotein on entuudestaan meille tuotteiden ja brändin osalta tuttu. Tuotteet ovat laadukkaita, brändi on tunnettu ja neuvottelujen kautta löysimme nopeasti yhteyden arvojen ja intohimojen kautta. Tahdomme olla yhdessä rakentamassa polkua terveellisten elämäntapojen tukemana takaisin kotimaisen e-urheilun kärkeen, kehittämässä tuotteita tukemaan e-urheilijoita sekä kasvattaa terveyttä ja jaksamista tukevien tuotteiden tietoisuutta.


Mahtava ja meille iso kunnia saada Euroopan johtava urheiluravitsemus- sekä urheilutekstiilibrändi mukaan tekemään tiivistä yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jere Alanen – CEO , RCTIC Esports

Tutustu meidän valitsemiin Myprotein tuotteisiin täältä!

Hyödynnä eksklusiivista alennusta käyttämällä tilatessa koodia RCTIC. Alkaneen yhteistyön kunniaksi aina huippuedut meidän koodilla. Ja eikun ostoksille!

Mikä Myprotein?
Olemme johtava urheiluravitsemusbrändi, joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja, runsasproteiinisia elintarvikkeita, välipaloja sekä urheilutekstiilejä.

Vuonna 2004 perustettu Myprotein on tällä hetkellä Euroopan johtava toimija. Manchesterissa sijaitsevan toimipisteemme kautta operoimme yli 70 maahan omistautuneen henkilökunnan, urheilijoiden ja aktiivisten vaikuttajien kautta. Joka päivä työskentelemme innostaaksemme kaiken ikäisiä miehiä ja naisia uskomaan heidän omaan kuntoilupotentiaaliinsa ja ravitaksemme heitä saavuttamaan sen.

Myproteiinin tavoitteena on saada ihmiset saavuttamaan omat tavoitteensa eri puolilla maailmaa valmistamalla parhaita urheiluravinteita, jotka ovat kaikille saatavilla heidän tavoitteistaan riippumatta. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman tuotteita, jotka tarjoavat poikkeuksellista arvoa, huomioiden myös erilaiset ravitsemustarpeet, kuten kasvissyöjät, vegaanit, maidoton,- ja gluteeniton ruokavalio, jolloin jokainen voi nauttia laadukkaasta ravinnosta.

Valmistamme kaiken itse, jolloin voimme vähentää kolmansien osapuolten kustannuksia, voidaksemme toimittaa edullisemmalla hinnalla ja taata korkeimman laadun. Olemme panostaneet voimakkaasti huippuluokan tuotantolaitoksiin ja edistyneisiin testaustoimenpiteisiin varmistaaksemme, että toimimme puhtauslupauksien mukaan ja voimme olla varmoja siitä, että kaikki toimittamamme tuotteet ovat erittäin laadukkaita.

Lue lisää osoitteesta Myprotein.fi
Myprotein kotisivut
Myprotein Instagram