RCTIC JA FYSIOVERSTAS ESPOONLAHTI YHTEISTYÖHÖN

RCTIC ja Fysioverstas Espoonlahti ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on edistää terveellisempää pelaamista tarjoamalla kohdennettuja fysiopalveluita pelaajille ja sisällöntuottajille. RCTIC on suomalainen pelaamisen organisaatio, joka keskittyy e-urheiluun sekä sisällöntuottamiseen Suomessa ja kansainvälisesti. Fysioverstas Espoonlahti tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita asiakkailleen, jonka henkilökunta koostuu moniosaavista, laajasti kouluttautuneista ammattilaisista.

Yhteistyön avulla RCTIC:n pelaajat ja sisällöntuottajat saavat mahdollisuuden hyödyntää Fysioverstaan asiantuntemusta ja palveluita, joiden avulla he voivat ehkäistä tai hoitaa mahdollisia pelaamisesta johtuvia fyysisiä vaivoja. Tämä voi auttaa heitä pysymään terveinä ja välttämään loukkaantumisia, jotka voivat haitata heidän työtään tai harrastustaan.

Fysioverstaan tarjoamia palveluita ovat kaikki kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut, päästä varpaisiin ja hoidot räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa, tarpeita ja toiveita kuunnellen. Nämä palvelut voivat auttaa pelaajia ja sisällöntuottajia pitämään huolta fyysisestä kunnostaan ja parantamaan suorituskykyään. Fysioverstaan ammattilaiset voivat myös auttaa heitä löytämään sopivan kehonhuolto- ja harjoittelumenetelmän heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa perustuen.

Yhteistyön tavoitteena on edistää terveellistä ja kestävää pelaamista, jossa fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin merkitystä korostetaan. Tämä on tärkeää niin kilpapelaajien, sisällöntuottajien kuin harrastajienkin kannalta, sillä pelaaminen voi aiheuttaa monenlaisia fyysisiä ja henkisiä haasteita. Fysioverstaan ammattilaisten avulla he voivat oppia tunnistamaan ja hoitamaan näitä haasteita ennen kuin ne muuttuvat vakaviksi ongelmiksi.

Yhteistyö RCTIC:n ja Fysioverstaan välillä tarjoaa pelaajille ja sisällöntuottajille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää huippuosaamistaan molemmilta aloilta. Tämä yhteistyö voi auttaa heitä saavuttamaan parempia tuloksia ja kehittymään paremmiksi pelaajiksi tai sisällöntuottajiksi, samalla kun he pitävät huolta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan.

RCTIC ja Fysioverstas Espoonlahti tarjoaa seuraajillemme yhteistyössä -10% alennuksen ensimmäisestä hoidosta Ronille tai Valtterille. Tutustu ja varaa aika osoitteesta verstasespoonlahti.fi

follow us on: