RCTIC JA FC-INTER YHTEISTYÖHÖN

Posted by RCTIC 18 elokuun, 2020 in RCTIC - FC Inter

RCTIC​ ja FC-Inter Turku​ aloittavat operatiivisen yhteistyön alkavan Veikkausliigan e-urheilusarjan vauhdittamana. Yhteistyössä tuodaan yhteen osaaminen perinteisen urheilun ja e-urheilun kahdelta vahvalta pitkäaikaiselta toimijalta.

Yhteistyön ja jaettujen arvojen kautta haluamme luoda toimintamallin, jossa perinteisen- ja e-urheilun harrastajat ja kannattajat kohtaavat tuoden molempien urheilumuotojen parhaat puolet yhteen.

FC Inter aikoo kilpailla syksyllä alkavassa eFutisliigassa ​ja yhteistyössä ​RCTIC:in​ kanssa toiminta tuodaan laajemmin osaksi kilpapelaamisen kenttää. Tärkeänä on tuoda kilpapelaaminen tapahtumien, pelaajien ja lajista kiinnostuneiden kannattajien kanssa suoraan ​Veritas Stadionille.

Elokuun alusta alkanut tiivis yhteistyö tuottaa ensimmäiset tapahtumat ja karsintaturnaukset syksyllä. Turnausten tavoitteena on löytää FC Interin edustuspelaajat alkavaan Veikkausliigan e-Futisliigaan.

Meille on suuri kunnia aloittaa yhteistyö juuri FC Interin kanssa, jossa ajatus sekä tahto pitkäjänteisestä tekemisestä alueellisen toiminnan rakentamisesta kahden vahvan toimijan välillä saadaan vihdoin aloitettua Turussa. Me tuomme tiedon ja osaamisen e-urheilu toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta, johon yhdistyy vahva urheilujohtamisen taito ja yhtenäisten arvojen kunnioitus.” – Jere Alanen, toiminnanjohtaja, RCTIC

FC Inter lähtee avoimin mielin ja innokkaasti kohti uutta syksyllä alkavaa eFutisliigaa. E-urheilu on maailmalla ja Suomessa ollut todella kovassa kasvussa, ja me Interillä uskomme sen tulevaisuuteen myös osana perinteisen urheiluseuran toimintaa. Nykyisessä seuraperheessämme ei e-urheilun osalta ole ollut paljoa osaamista, joten siksi on tärkeä saada Inter-perheeseen jäseniä, joilta tätä osaamista löytyy. Muutamissa keskusteluissamme RCTIC:n kanssa tulimme tulokseen, että samojen arvojen jakaminen on meille hyvin tärkeää, ja uskomme että juuri he ovat meille sopiva yhteistyökumppani.” – Vesa Mäki, tekninen johtaja, FC Inter Turku

Lehdistötiedote – Visionist.fi

FC Inter Turku kotisivut
FC Inter Turku Facebook
FC Inter Turku Instagram