Rainmaker Open jatkosarja

Rainmaker Open turnaus jatkuu nyt viikonloppuna, kun alkusarjoista yhteensä 12 joukkuetta karsiutui mukaan jatkosarjaan joihin suoran kutsun sai neljä kotimaista joukkuetta. Joukkueemme karsiutui mukaan jatkosarjaan alkusarjojen toisesta karsinnasta ja taistelee jatkosarjassa paikasta kahdeksan(8) parhaan joukkoon.

16 joukkueen lohkovaihe pelataan nyt lauantaina ja sunnuntaina. Kahdeksan parasta jatkaa kolmella voitolla pudotuspeleihin. Pelit päättyvät kolmeen tappioon. Jatkosarjan otteluita voi seurata turnauksen virallisesta lähetyksestä ja joukkueemme pelit näkyvät suorana streamaajamme Nikkewoot kanavalta lauantaina kello 15 alkaen.

Jatkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta jatkavat siis pudotuspeleihin ja kuittaavat paikasta 1000€ palkintosumman. Pudotuspelien ensimmäinen vaihe pelataan 16.-17.toukokuuta. Semi-finaali ja Finaali pelataan 14.kesäkuuta. Turnauksen kokonais palkintopotti on 60,000€.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan turnauksen piti huipentua neljän joukkueen finaaliin kesäkuussa yleisön edessä. Finaalitapahtumasta ei ole tehty vielä lopullista päätöstä, mutta yleisöä sinne ei tule vaikka tulevat rajoitukset mahdollistavat sen. Finaaleista tiedotetaan lisää lähiaikoina.

Turnauksen kulkua voit seurata Rusmode palvelun kautta.

Joukkueemme otteluita ja tuloksia voit seurata sosiaalisen median kanavistamme, jotka löydät alta.

RCTIC TwitterRCTIC Instagram

[instagram-feed]
follow us on: