R-BLOGI – MIKSI JA KENELLE?

Taisin lähteä eilen hieman innostuksissani jo keulimaan blogin suhteen, kun julkaisin ensimmäisen aiheen ” Mikä Twitch ”. Jätin kokonaan tekemättä avauksen blogimme tarkoituksesta, joten päätin korjata asian heti miten. Tässä julkaisussa kerromme miksi ja kenelle R-blogi on tarkoitettu.

R-blogi on suunnattu kaikille kilpapelaamisesta, Twitch-striimauksesta ja sisällöntuotannosta kiinnostuneille harrastajista ammattilaisiin asti. Jaamme siinä tietoa, mielipiteitä ja näkökulmia yli vuosikymmenen kokemuksella alalta.

Se on kevyt ja helppolukuinen blogi, joka keskittyy yllämainittuihin aiheisiin kattavasti. Jaamme tietoa ja vinkkejä niin aloitteleville harrastajille kuin kokeneille ammattilaisillekin. Blogimme tarkoitus on auttaa lukijoita saamaan enemmän irti kilpapelaamisesta, striimaamisesta sekä sisällöntuottamisesta ja yksinkertaisesti hyppäämään mukaan tähän maailmaan.

Twitch -striimaus on tänä päivänä erittäin suosittua ja monet pelaajat haluavatkin aloittaa oman kanavan. Meiltä löydät vinkkejä Twitch-striimaamiseen, kuten laitteiston ja ohjelmistojen valintaan sekä sisällöntuotantoon liittyviä vinkkejä.

R-blogissa käsittelemme myös kilpapelaamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita, kuten pelijulkaisuja, e-urheilutapahtumia ja kilpailuja. Kerromme myös erilaisista pelityypeistä, pelialustoista sekä jaamme näkökulmia kuumista puheenaiheista.

Meille on tärkeää, että kaikki löytävät blogistamme jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä. Siksi pyrimme kirjoittamaan mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman liikaa teknistä sanastoa. Tällaiselle näimme ja näemme kokoajan enemmän kysyntää. Haluamme tarjota kaikille lukijoillemme mielenkiintoisen ja hyödyllisen lukuelämyksen.

Kannattaa laittaa blogimme seurantaan, sillä tulemme julkaisemaan jatkossa paljon mielenkiintoisia aiheita.

[instagram-feed]
follow us on: