RCTIC seuratoiminta järjestää hiihtolomalla (22.–26.2., viikko 8) kaikille avoimen verkon välityksellä toteutettavan pelaamisen talvileirin, joka on jatkoa erinomaista palautetta saaneelle syysleirille.

Talvileiri on kaksi osainen ja sinulla on mahdollisuus osallistua kumpaankin osioon halutessasi. Talvileirillä on kolme päivää kestävä Pelaamisen talvileiri, joka on yhteisöllisyyttä, sosiaalisia taitoja ja mm. ongelmanratkaisu tehtäviä Minecraft, Roblox ja Fortnite -peleissä sisältävä kokonaisuus streamaajamme Saija ”Breekachu98” Jorosen vetämänä.

Toinen osuus on Kilpelaamisen talvileiri, jonka tavoitteena on antaa perustason valmiudet kilpapelaamiseen tähtääville lapsille ja nuorille, kehittää jo olemassa olevia taitoja, luentoja ammattipelaajan fysiikka-, ravinto- ja pelaamisen harjoittelurutiineista sekä kilpailuja leiriläisten kesken. Kilpapelaamisen Talvileirin vetää Jere ”MANAGERI” Alanen.

Pelaamisen talvileiri verkossa on suunnattu kaiken ikäisille pelaamisesta kiinnostuneille lapsille sekä nuorille ja Kilpapelaamisen talvileiri on suunnattu 10-18 -vuotiaille kilpapelaamisesta kiinnostuneille ja ammattipelaamiseen tähtääville.

– Leiri on kestoltaan 3 päivän mittainen (Pelaamisen talvileiri: 22.-24.2 ja Kilpapelaamisen talvileiri 24.-26.2)

– Leiri sisältää 4 tuntia päivässä ohjattua toimintaa verkon välityksellä, pelaamis aiheisia luentoja sekä niiden lisäksi hauskoja itsenäisesti suoritettavia tehtäviä.

– Pelaamisen talvileirillä harjoitellaan luovuutta, tutustutaan leiriläisiin pelaamisen kautta ja ratkotaan yhdessä erilaisia ongelmia.

– Harjoittelemme positiivista kommunikointia pelaamisen kautta sekä ryhmässä työskentelyä.

– Leiripäivät sisältävät myös 30min lounastauon sekä jokaiselle päivälle itsenäisesti toteutettavan liikunnallisen osion leiripäivän jälkeen.

Tietokoneella osallistuvilla tulee olla käytössä tietokone tarvittavine oheislaitteineen (hiiri, näppäimistö, kuulokkeet ja mikrofoni), pelit asennettuna koneella, ilmainen Discord-ohjelma, sekä tietysti hyvä verkkoyhteys.

Liity RCTIC Discord palvelimelle klikkaamalla kuvaa.

Paikka: RCTIC Discord palvelin

 

Aika: 22-26.2.2021 klo 10-14 (Pelaamisen talvileiri 22.-24.2 & Kilpapelaamisen Talvileiri 24.-26.2)

 

Leirin hinta:

Esports talvileiri – 75€ (Ilmoittautuminen sulkeutuu 23.2.2021 kello 23:59)

Pelaamisen talvileiri – 75€ (Ilmoittautuminen sulkeutunut) 

 

Ohjelma:

 

Pelaamisen talvileiri:

 

Ma 22.helmikuuta – 10-14:30 (Teema: Rakentaen tutustutaan)

Pelaamisen talvileirin ensimmäisenä päivänä leiriläiset yhdessä ohjaajan kanssa tutustuvat toisiinsa erilaisten rakennustehtävien kautta Minecraft, Roblox ja Fortnite peleissä leiriläisten valinnan mukaan.

 

Ti 23.helmikuuta – 10-14:30 (Teema: Sosiaalista ongelmanratkontaa)

Pelaaminen on erinomainen tapa sosialisoitus uusien ihmisten kanssa yhteisen harrastuksen parissa. Leirin toisen päivän teemana on ongelmanratkonta yhdessä ohjaajan kanssa ja tehtävien tavoitteena on vahvistaa leiriläisten sosiaalisia taitoja ja suhteita.

 

Ke 24.helmikuuta – 10-14:30 (Teema: Pelaaminen kuuluu kaikille)

Pelaaminen kuuluu kaikille eikä sen ympärille voida asettaa rajoja. Pelaamisen talvileirin viimeisen päivän teemana on kiusaamisen ja syrjäytymisen ennaltaehkäisy. Puhumme nettikiusaamisesta, kokemuksista ja haitoista. Pelaaminen on mahtava harrastus, josta voi ja täytyy olla ylpeä. Yhdessä pelaten ja pitäen hauskaa voimme onnellisesti päättää Pelaamisen talvileirin.

 

Kilpapelaamisen talvileiri:

 

Ke 24.helmikuuta – 16-20:30 (Teema: Mistä aloittaa ura?)

Kilpapelaamisen talvileirin ensimmäisen päivän teemana on ”mistä aloittaa ura?”. Aiheina: Miten oma peli valikoituu?, miten löytää itselleen joukkuekaverit?, miten perustaa oma joukkue? sekä kilpapelaamisen ABC.

 

To 25.helmikuuta – 10-14:30 (Teema: Harjoittelurutiinit ja fysiikka)

Miten kilpapelaaja aloittaa päivänsä ja harjoittelun? Kilpapelaamisen talvileirin toisena päivänä pureudutaan kilpapelaajan harjoittelurutiineihin, lämmittelytekniikoihin sekä fyysisen harjoittelun tärkeyteen osana kilpapelaajan päivittäistä tekemistä ja harjoittelua.

 

Pe 26.helmikuuta – 10-14:30 (Teema: Esports organisaatiot)

Kilpapelaamisen talvileirin päätöspäivänä teemana on Esports organisaatiot. Mitä tarkoittaa Esports organisaatio?, mikä on organisaatioiden asema kilpapelaamisessa ja miten mm. päästä osaksi organisaatiota?.

 

Muuta:

Jokainen leiripäivä sisältää neljä tuntia ohjattua ohjelmaa, jonka lisäksi on 30min lounastauko. Päivät alkavat kello 10 aamulla ja päättyvät kello 14:30. Jokainen päivä sisältää myös tietyn teeman, jonka pohjalta jokaiselle päivälle on varattu tunti luentoon ja aiheesta keskusteluun leiriläisten kanssa. Leiriläiset saavat myös liikunnallisen tai muun toiminnalisen kotitehtävän leiripäivän päätteeksi.

 

Palkinto: Leiriläiset saavat suoritetusta leiristä Diplomin sekä 25€ arvoisen RCTIC aiheisen talvisen yllätyspalkinnon.