_Norppa_ R6-joukkueen valmentajaksi

Posted by RCTIC 10 marraskuun, 2020 in RCTIC - ORGANISAATIO

Rainbow Six Siege joukkueemme sijoittui viime kaudella koko EEG -liigan toiselle sijalle ja hakee tällä kaudella sitä kirkkainta niin EEG:ssä(European Esports Gaming) kuin myös FEL:n(Finnish Esports League) vasta alkaneella kaudella.

Panokset ovat tällä EEG kaudella huomattavasti korkeammat ja ratkaisu Suomen mestaruudesta ei tule olemaan helppo. Jotta joukkueen menestyksen eteen saadaan kaikki mahdolliset työkalut käyttöön olemme lisänneet vahvuuteen analyytikko Josh ”Sleepless_” Franks tueksi joukkuetta valmentamaan Antti ”_Norppa_” Norrback:an.

Antti ”_Norppa_” Norrback:lla on itsellä pelaaja historiaa Rainbow Six Siege:n konsolipuolelta aivan peli alpha versiosta asti. Pelissä itsessään Anttia kiehtoo sen erilaisuus ja monipuolisuus muihin peleihin verrattuna. Konsolikilpapelaaminen päättyi kuitenkin miehen astuessa asepalvelukseen ja asepalveluksen aikana palo pelikentille oli suuri, mutta huomattavasti suuremman PC-kilpapelaamisen kentän johdosta herra päätyi palveluksen aikana hankkimaan itselleen pelitietokoneen.

Muutamien joukkue yritysten ja perheenlisäyksen jälkeen oma kilpapelaamisen ura jäi taka-alalle, mutta kiinnostus peliä kohtaan oli edelleen erittäin valtava. Ajatus mahdollisesta valmentamisesta heräsi ja pian pitkän uran tehnyt pelaaja nähtiinkin kotimaisen NoNo Squaren peräsimessä. Ura NoNo Squaren takana kuitenkin päättyi loppu syksyllä joukkueen pelaajien lähdettyä eri teille ja vapaaseen valmentajaan oltiin meidän toimesta yhteydessä hyvin nopealla aikataululla.

Lyhyiden neuvotteluiden jälkeen tuli selväksi, että Antin ja joukkueen tavoitteet kohtasivat ja yhteistyö päästiin aloittamaan nopeasti. Henkilökohtaisena tavoitteena Antti pitää itsellään parantua monipuolisena valmentajana ja nostaa joukkueemme tasoa yhdessä muun työryhmän kanssa kohti kotimaan ja Euroopan kärkeä.