NHL JOUKKUE UUDISTUU

Posted by RCTIC 22 marraskuun, 2021 in JoukkueetRCTIC - ORGANISAATIO

Virtuaalinen Gatorade Center on ollut hiljaa jo tovin. Pelaajat, virtuaalihalli sekä kaukalo ovat olleet päivittymässä. Päivitys on tapahtunut, valmis ja tänään virallisesti julkista.

NHL-kokoonpanomme on levännyt, verrytellyt, päivittynyt, uudistunut sekä harjoitellut jälleen uusia levitaatioasentoja uuden NHL -pelisarjan version julkaisun myötä. FCL(Finnish Champion League – NHL Gamer) kauden jälkeen jouduimme kuitenkin hyvästelemään niin uusia kuin pitkäaikaisia pelaajiamme. Tahdomme kiittää Teemu ”Tepazor” Halmetta panoksesta menneellä FCL kaudella, mutta antaa erityisen suuren kiitoksen pitkäaikaisen varakapteenimme ja kaukalot ainakin toistaiseksi jättäneelle Marcus ”Meicci” Seppälälle. Marcuksen panos ja uhrautuminen joukkueen menestyksen sekä rakentamisen eteen on jättänyt meihin syvän vaikutuksen. Kiitos myös pitkäaikaiselle muurillemme tolppien välissä Teemu ”Vaporik” Jokiselle, joka siirtyi uusiin haasteisiin päättyneen kauden jälkeen.

Joukkueemme kapteeni Jani ”Layout” Laakkonen oli joutunut uransa pahimman haasteen eteen. Miten löytää korvaajat näiden mestareiden tilalle? Kävimme jälleen pitkän ja hartaan rekrytointi prosessin, jonka tuloksena olemme saanee aivan timanttiset vahvistukset kokoonpanoomme. Näillä kolmella karjulla lähdemme taistelemaan loppuvuonna alkavaan ECL kauteen sekä uuteen CapsGamingin järjestämään turnaukseen.

Teeeeervetuloa viralliseen ICYBOYS kokoonpanoon Atte ”Azestine” Turtiainen, Marko ”Jussinsisko” Hämäläinen sekä Janne ”Limbe65” Lindberg.

”Edellisestä turnauksesta alkaa olemaan jo aikaa ja paljon on muuttunut sen jälkeen. Uusi änäri ja kolme uutta pelaajaa. Isoja saappaita jäi täytettäväksi, mutta löydettiin kyllä hyviä tyyppejä tilalle. Uskon, että jäällä tullaan näkemään aiempaa rohkeampi ja aloitteellisempi RCTIC. Vielä on tehtävää, että saadaan peli rullaamaan halutulla tavalla illasta toiseen, mutta potentiaalia tästä nipusta kyllä löytyy. Odotan innolla, että kausi starttaa muutaman viikon päästä. ECL:n lisäksi lähdetään taistelemaan CapsGamingin järjestämään turnaukseen, joka on formaatiltaan hieman muista poikkeava tuoden kivaa lisämaustetta.”Jani ”Layout” Laakkonen, NHL-joukkueen kapteeni

RCTIC NHL kokoonpano:
Jani ”JxLayout” Laakkonen
Niko ”Naikou88” Heikkilä
Tomi ”Yrjoo” Nenonen
Atte ”Azestine” Turtiainen
Janne ”Limbe65” Lindberg
Marko ”Jussinsisko” Hämäläinen
Toni ”Zeukki” Panagopulos