MUUTOKSEN TUULIA – RCTIC R6

Posted by RCTIC 4 helmikuun, 2021 in RCTIC - ORGANISAATIO

Viimeisten miehistömenetysten jälkeen joukkueemme ajautui ahdinkoon, masennukseen ja epätoivoon, ja joidenkin pelaajien tiedettiin jopa katsovan pullojen pohjiin, siinä toivossa että sieltä löytyisi totuus. Valmentajamme Norppa (Norberttus hispida) ymmärsi, että jotain oli tehtävä.. ja nopeasti. Useilla tutkimusmatkoillaan Norppa oli törmännyt kuulopuheisiin jonka mukaan kilimanjaaron rinteillä asui poppamies joka oli syntynyt päässään viisaus ja kädessään optinen pelihiiri. Poppamiehen kerrottiin elävän askeettista elämää ilman asutusta, pelkkä tietokone ja internetyhteyden suova parilanka seuranaan ja Norppa tiesi, että poppamies voisi suoda joukkueelle mielenrauhan ja menestyksen.

Kullan maku suussaan Norppa keräsi uskoollisen, mutta rappioituneen retkikuntansa kokoon ja suuntasi zeppeliininsä kohti Tansanian vuoristoa.

Matka oli kohtuuttoman pitkä ja vajaavaisten resurssien takia muonitus oli tiukkaa. Ylimmääräiset nautintoaineet oli täten myös jätetty matkasta ja osassa miehistä alkoi näkymään deliiriumin oireitan. Erityistä tuskaa matka tuotti joukkueen filantrofistille, monkss1:lle, jonka tiedettiin elävän hedoismin täyttämää elämää. Hän ei ollut tottunut jättämään väliin viikottaisia hienojen viinien tahditttamia ja syntien tahrimia juhliaan, jotka jatkuivat aina aamun tunneille saakka.

Houretiloissaan Monkss1 kapusi aluksen komentosillalle ajatuksenaan ohjata alus takaisin Namangan raja-asemalle, jossa hän voisi lahjoa korruptoituneet tullimiehet luovuttamaan hänelle viinatrokareilta takavarikoituja paketteja.
Yritys kuitenkin epäonnistui katasrofaalisin seurauksin. Yksinkertaiseksi kääntöliikkeeksi kaavailtu performanssi muuntui sarjaksi epäonnekkaita liikkeitä jotka aiheuttivat tulipalon ja zeppeliinin pakkolaskun kilimanjaaron huipun tietämille.

Kylmissään ja nälissään joukkue aloitti epätoivoisen pelastautumistaistonsa. Pelkkiin t-paitoihin ja reinoihin sonnistautuneina he eivät tulisi selviämään kauaa. Usean tunnin epätoivoisen laskeutumisen jälkeen joukkue oli lopen uupunut, eivätkä he pystyneet jatkamaan matkaansa enää kyynärtäkään. Nikkewoot huomasi syrjässä luolan suun, jonne joukkue voisi vetäytyä suojaan elementeiltä lepäämään. Tuntien kuitenkin lämpöaallon kehossaan Nikke tiesi hypoteermian ottaneen jo otteensa, ja tämä leposija tulisi luultavasti olemaan heidän viimeisensä.

Maatessaan luolassa Nikke oli jo vaipumassa tiedottomaan tilaan kun hän kuuli veret seisauttavan rääkäisyn jonka hän tunnisti. Panthera leo massaica, jalopeura. Vielä hetki sitten kamalalta kuulostanut hypoteermia alkoi kuulostaa suloiselta kohtalolta Jalopeuran hampaisiin joutumisen rinnalla. Kauhusta kangistuneena ja tilanteessa totaalisen voimattomana Nikke makasi paikallaan silmät ummistettuina ja odotti kohtaloaan.
Hän tunsi jo jalopeuran hengityksen niskassaan kun yhtäkkiä hän kuuli toisen, kovemman ja entistä hyytävämmän rääkäisyn. Tämä olento oli selvästi jalopeuran yläpuolella ravintoketjussa, sillä jalopeura ampaisi vikkelästi karkuun. Nikke oli kauhusta parlysoitunut, eikä kyennyt edes avaamaan silmiää. Yhtäkkiä Nikke tunsi rahoittavan lämmön ja rakkauden täyttävän itsensä, ja jonkin painautuvan selkäänsä vasten. Nikke avasi silmänsä ja näki kätensä päällä käden jossa oli lihaksikas liipaisinsormi, ja kuuli kuiskauksen korvassaan ”olette turvassa minun kanssani”
”Kuka olet?” Nikke kysyi aristellen, vaikka tiesi jo vastauksen. Hän oli kuunellut Norpan lukuisia tarinoita ja olisi tunnistanut tuon liipaisinsormen vaikka unissaan.


”Minä olen Tgfkselhuolrxd, mutta voit kutsua minua trikiluudaksi”

Tervetuloa Rene ”Trikiluuta” Markkula täydentämään kokoonpanomme alkavalle kaudelle Toni ”Fxzhy” Jokelan sekä analyytikko Josh ”Sleepless_” Franksin jatkaessa uusiin haasteisiin.

RCTIC R6 – kokoonpano:
Kim ”Koosick” Vuorenpää
Casper ”monksss1” Saarinen
Vilho ”V1ppe” Nurminen
Niklas ”Nikkewoot” Toivola
Rene ”Trikiluuta” Markkula
Antti ”_Norppa_” Norrback (Valmentaja)
Sam ”Svinhu” Vuorenpää (Varapelaaja)