JEBUUH JOUKKUEEN VALMENTAJAKSI

Valorant on taatusti yksi vuoden 2021 mielenkiintoisimmista peleistä, jota seurata esports kentillä. Riot Gamesin virallinen Champions Tour on saatu käyntiin ensimmäisillä karsinnoilla ja suomessakin toinen FEL Valorant Cup käynnistyi viime viikolla, jonka voittaja kruunataan virallisesti suomen mestariksi.

Lähdimme rakentamaan viime syksynä kokoonpanoa pitkäaikaisena projektina tähtäimenä menestys kotimaassa ja kansainvälisesti pitkäjänteisen työn tuloksena. Tätä työtä tukemaan koimme, että tarvitsemme joukkueen taakse kokeneen valmentajan/analyytikon tukemaan joukkueen kehitystä. Saimme mielenkiintoisen tarjouksen, joka johti neuvotteluihin sekä kokeiluun yhteistyöstä Jesse ”Jebuuh” Harlinin kanssa. Jo ensimmäisissä neuvotteluissa oli selvää, että Jesse jakaa joukkueemme kanssa samanlaiset arvot ja tavoitteet.

Kiitos tästä suuresta mahdollisuudesta päästä jakamaan kokemustani ja intohimoani tiimille. Uskon olevani iso apu varsinkin kokonaiskuvan asioissa kuten taktiikoissa. Tiimi vaikuttaa todella motivoituneelta ja yhteistyöhaluiselta, jota arvostan todella paljon.” – Jesse ”Jebuuh” Harlin

Nähdään Valorantin tulevaisuus kirkkaana ja tahdotaan olla edelläkävijöitä suomessa menestyvän joukkueen rakentamisessa. Jotta joukkueen kanssa pysytään oikeilla raiteilla tarvitaan taustalle osaavia sitoutuneita tekijöitä. Jessen kanssa oli helppo päästä aloittamaan yhteistyö. Jo ensi metreillä oli selvää, että meidän tavoitteet, filosofia sekä tapa työskennellä ovat hyvin samanlaiset. Tiedän Jessen entuudestaan Counter-Strike kentiltä ja on ollut mahtava päästä nyt tämän yhteisen projektin kautta tutustumaan häneen paremmin.” – Jere Alanen, RCTIC

Jesse tullaan näkymään joukkueen peräsimessä jo tulevissa Champions Tour -karsinnoissa sekä joukkueen tukena FEL Valorant Cup #2 aikana, jossa joukkueemme taival alkaa 15.helmikuuta.

[instagram-feed]
follow us on: