IT´S HOCKEY TIME! – TERVETULOA GENESIS NHL

Posted by RCTIC 1 marraskuun, 2020 in RCTIC - ORGANISAATIO

Eletään historiallista päivää 2.marraskuuta 2020. RCTIC Esports palaa konsolikilpapelaamisen maailmaan laajentamalla toimintaansa NHL-pelisarjaan.

Tahdomme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi osaksi RCTIC perhettä Genesis nimellä aiemmin tunnetun kotimaisen NHL-pelisarjan kokoonpanon. RCTIC NHL kokoonpano tullaan näkemään useissa NHLGamerin järjestämissä turnauksissa, joista ECL (European Championship League) alkaa jo muutaman viikon kuluttua.

RCTIC ja Genesis ovat solmineet 1+1 vuotisen sopimuksen. Sopimuskausi on aina pelisarjan julkaisun mukainen eli ensimmäinen vuosi kattaa NHL 21 kauden ja optio koskee NHL 22 kautta.

RCTIC NHL kokoonpano:
Jani ”JxLayout” Laakkonen (C)
Marcus ”meicci” Seppälä (A)
Teemu ”Vaporik” Jokinen (A)
Aripekka ”mameluck88” Järvinen
Joona ”Hullued” Saarinen
Harri ”Pursuitti” Haaksiala
Joel ”Zoueli” Isotalo

RCTIC NHL TWITTER

Jani ”layout” Laakkonen, joukkueen kapteeni, RCTIC NHL, kommentoi alkavaa yhteistyötä seuraavasti:
”Olen seurannut esports kenttää aktiivisesti Genesiksen perustamisesta lähtien. Jos olen ihan rehellinen, RCTIC on ollut meille vapaista esports organisaatiosta vilpittömästi ainoa oikeasti kiinnostava. He ovat tehneet upeaa työtä paluustaan lähtien ja ihailen asioita joita he tekevät yhteisölle eri aktiviteeteilla, esimerkiksi seuratoiminta ja kiusaamisen vastaiset kampanjat. Keskustelumme Jeren kanssa ovat vahvistaneet tunnetta siitä, että juuri he ovat paras kumppani Genesikselle ja olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja odotankin innolla, mitä kaikkea voimme yhdessä tehdä ja saavuttaa.

Jos mietitään tavoitteitamme kaukalossa, ne ovat pysyneet muuttumattomina. Tavoitteemme on pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla ja ajan myötä kehittyä yhdeksi parhaista joukkueista. Uskon, että viimeaikainen menestyksemme eSM-kilpailuissa osoittaa meidän olevan oikealla polulla ja pystymme jo nyt haastamaan Euroopan parhaat joukkueet.”

Jere Alanen, toiminnanjohtaja, RCTIC Esports, kommentoi alkavaa yhteistyötä seuraavasti:
Kiinnostus konsolipelaamiseen on vahvistunut etenkin viime kesästä asti, kun aloitettiin yhteistyö paikallisesti eFutisliigan ympärillä. NHL on kuitenkin ollut meille aina se kotoisampi peli ja olemme syksyllä saaneet lukuisia yhteydenottoja kotimaisilta NHL joukkueilta. Genesis oli joukkueista ainut, jonka kanssa päädyimme neuvottelemaan mahdollisesta yhteistyöstä. Heidän tekeminen vaikutti ammattimaiselta, arvot olivat meidän kanssa hyvin samanlaiset ja kummatkin osapuolet arvostavat pitkäjänteisen työn kautta tehtävää tulosta.

Neuvottelut yhteistyön ympärillä kestivät noin kaksi viikkoa, mutta jo hyvin alussa kummatkin osapuolet tiesivät yhteistyön tapahtuvan. Genesiksen porukan tahto olla mukana kehittämässä toimintaamme ja 1+1 vuotinen sopimus kertoo paljon jo itsessään sitoutumisesta yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tahdon kiittää kokoonpanoa ammattimaisesta asenteesta alusta alkaen ja toivottaa lämpimästi heidät tervetulleeksi osaksi RCTIC perhettä.