ECL PRO 11 – PUDOTUSPELIT

ECL -liigan 11.kauden PRO -sarja starttasi 23.marraskuuta yhteensä 32 joukkueen voimin, joista nyt 16 parasta on selvinnänyt tiensä pudotuspeleihin.

Joukkueemme kausi alkoi B-lohkossa erittäinkin hyvin, mutta ennen joulutaukoa joukkue koki notkahduksen ja pudotuspelipaikka ei ollut enää varma. Joulutauko olikin paikallaan ja yhteensä kahdeksasta ottelusta joukkueemme onnistui voittamaan seitsemän. Paikka pudotuspeleihin varmistui kuitenkin vasta viimeisen pelin jatkoajalla, kun joukkueemme kaatoi saksalaisen noRex Gamingin 4-3 tuloksella. Sijoitus runkosarjassa oli seitsemäs omassa lohkossa. Runkosarjan tulokset löydät kokonaisuudessaan täältä.

Joukkuee kapteeni Jani ”Layout” Laakkonen kommentoi runkosarjaa seuraavasti:
”Kausi alkoi suhteellisen hyvin ja nousujohteisesti, mutta sitten tuli pidempi vaikea jakso jonka aikana peli oli väkinäistä ja siitä puuttui sellainen rentous ja luovuus. Joulutauon jälkeen sekoitimme hieman pakkaa ja vaihdoimme Edin ja Meiccin paikkoja keskenään. En tiedä johtuiko tauosta vai muutoksista mutta viimeisellä viikolla peli oli parempaa ja voitimme 7/8 peliä. Viimeisessä pelissä nousimme tasoihin 30 sekunttia ennen loppua ja voitimme jatkoajalla. Ilman noita maaleja kautemme olisi päättynyt runkosarjaan.

Runkosarja oli siis vaikeampi kuin ennakkoon odotimme mutta toisaalta kukaan ei muista runkosarjaa kun playoffit on pelattu.”

Pudotuspelit alkavat tänään tiistaina kello 21:30 ottelulla saksalaista Inter Icelandia vastaan, joka oli NHLGamerin pudotuspeliennakon mukaan yksi kauden yllättäjistä runkosarjassa. Mikäs onkaan parempi tapa aloittaa pudotuspelit kuin iskeä yllättäjille jauhot suuhun, kuten ennakossakin hienosti kirjoitettiin joukkueemme kruunattavan 4-3 tuloksella ”Jäiden kuninkaiksi”.

Ottelu tullaan näyttämään suorana osoitteessa Twitch.tv/rcticofficial kanavalla MANAGERI:n selostuksen kera!

[instagram-feed]
follow us on: